momcan Kızlar kullandığınız memnun kaldığınız markalar nelerdir, 3 kişiyiz evde ama ben biraz büyük olsun bir misafir geldiiği durumda da kullanabileceğim bir şeyler istiyorum.
Asyaveannesi04 momcan Philips xxl çok memnunum bu kadar popüler olmadan önce almıştı eşim her şeyi yapıyorum içinde
Gurbettt34 momcan Bende karaca aldım ama 1 ayı geçti gelmedi stok bitmiş sürekli üretimde deniyor ama bilgisi olan var mı kızlar
tatlibiranneo momcan kız kardeşim xaoimi aldı çok memnun 3.5 litre aldı boyutundan da memnun üç kişiler ve onlara yetiyor
momcan Asyaveannesi04 onun fiyatı biraz fazla malesef 🥹 yiu düşündüm tek hazneli yorumları da güzel ama
Edoliiiiiiii Gurbettt34 bende Karaca kullanıyorum 4 litre olandan şuan ürün var sitesinde bildiğim kadarıyla
Nsr123 Tefal easy fry & grill kullanıyorum çok memnunum çok araştırıp aldım diğer ürünler ile karsilastirdim olumlu ve olumsuz yönleri en iyisi buydu
mysa2 momcan ızgarası felan güzel sağlam phlipsinki biraz sakat o da güzel ama tefal de iyi bakın fikir edinin 😊
Eva1 BİM’den kumtel marka aldım hatta haftalarda daha büyüğü gelecek kek denedim bide tavuk pişirmesi çok güzel üstelik uygun 1799tlydi büyük boyuda sanırım 2700 TL bence deneyin. Zaten tüm markaların 3yıldan garantisi var
momcan tatlibiranneo genel de şu an herkes kullanıyor onu ama bana da boyutu küçük gibi geldi, yiu 5 lt 2800 o daha mantıklı gibi geldi
mysa2 momcan 😢 devamlı kullanacağın uzun ömürlü birşey diyelim evet bunu da 3-5 fenomen övünce arttı fiyatı .
Tugce2391 Ben Philips kullanıyorum üç ay olcak nerdeys3 cok memnunum uygun du tabi o zaman şimdi bayağı arttı
UraSsmom momcan Electrolux kullanıyorum bize tetiyo ama misafir için az kalabilir 1 kilo kanat kızarıyo içinde mesela bütün tavuk da yapıyorum çok büyük isterseniz Philips xxL kullananlar çok memnun
bikerem momcan electrolux kullaniyorum,5 kisik aileyiz gayet yeterli buyuklukte 5.4 litre ic hacmi. Bskmanizi tavsiye ederim,artilari oldukca fazla
F0244 Luxsell tavsiye ederim 7.5 litre ve ekmek vb herşeyi mükemmel pişiriyor ve fiyati çok uygun annemlerede alacagiz