goktug_oguz2022 4 aylik bebegim hanimlar ensesinde bi kactene beyaz lekeler var bu durumu yasayan oldu mu
Yummyyummy goktug_oguz2022 bende bugün oğlumun bacağında farkettim önceden hiç dikkatimi çekmemişti fasülye tanesi kadar bir bölgede renk açılması var endişelendim bekleyeyim burda 🙄
Roza28 goktug_oguz2022 tam hatırlamıyorum ama vitilogo denilen bir cilt rahatsızlığında ortaya çıkıyor sanırım. Arkadaşım söylemişti. Korkulacak bir durum değil ancak bu beyaz lekelerin yayılmaması için en kısa sürede doktora gidin. Yoksa artar ve görünüş olarak rahatsızlık verir.
DerinTuana Eger buyume yayılma yoksa o bolgede pıgmentasyon eksıklıgı oluyor.Kızımda da mevcut hemen vıtılıgoya yormayın.Cildiyeden randevu alıp bşe baktırın
goktug_oguz2022 DerinTuana aynen vitiligk degilmis cok şükür insan tecrubesiz olunca hemen telas yapiyor maalesef
DerinTuana goktug_oguz2022 🌸🌸🌸Bizim lekelerde buyume cok şükür kendı doktoru vıtıloga benzemedıgıno soyledi rahatlattı ama bızde cıkdıyeye gidecegız
goktug_oguz2022 DerinTuana hmm anladim inşallah degildir butun bebeklerimix saglikli olsunlar inşallah
DerinTuana Esramtd1 merhabalar belirli bir seklı yok dagınık bir halde durıyor.Bizde herhangi bir büyüme olmadı.