goktug_oguz2022 Sevgili anneler 4 aylik bebegim bugun dikkatimi cekti ense kisminde kucuk kucuk beyaz lekeler vardi boyle bisey yasayan oldu mu bilgisi olan var mi
findiginannesi_ goktug_oguz2022 Uygulamaya girince sol üstte üç çizgi var orda resim yükle oraya yükle resmî linki kopyala buraya yapıştır beni de etiketle
2guzelinannesi Kuzum bebim genelde bildigim bu lekelere onemseyin getirin diyorlar. Ama korkma mantar olabilir onemli olan artip buyumeleri
birminnosunannesi goktug_oguz2022 benim de bebeğim 4 aylık. Bu şekilde bir kaç yerinde beyaz leke var. 2 ayrı cildiye doktoruna götürdüm. İkisi de vitiligo olduğunu düşünmüyorum, beyaz ben olabilir dedi. Bende çok korkuyorum. İnşallah geçer bebeklerimizin beyaz lekeleri🥺
goktug_oguz2022 birminnosunannesi canim bende götürdüm kesinlikle vitiligo degil dedi bir tane antibiyotik krem verdi virdw nemlendirici bebeklerde normalmis bu durum ya
birminnosunannesi goktug_oguz2022 Bana hiç krem vermediler canım. Hangi kremi verdiler size? İnşallah normaldir ve geçicidir çok üzülüyorum 🥺
goktug_oguz2022 birminnosunannesi bende cok takiyorum kafaya inşallah butu bebeklerdeki gecer diye dua ediyorum Ilaclarda stafine ve onila skin barrier diye nemlendirici