PeekaBoo_ Dalpa sleepy natural kullanıyorum migroslarda ikincisi %60 indirimli oluyor genelde o şekilde alıyorum en son bir kaç gün önce 2 paket 4 numara aldım 1 pakette 48 adet var yani 96 tane bez 203 TL’ye denk geldi
UraSsmom Dalpa Molfix 5 numara ve 6 numara alıyoruz bugün 190 dan almış eşim tanesini 5de 728 6da 62 tane var neden bu kadar açıklama yaptım hiç bilmiyorum 😅
-_-hUysUzvetatlikadin Dalpa 2021 de tanesini 0,80 e aşıyordum şimdi 3den aşağı bulamıyorum en son3,50 ye buldum tanesini stokladım Prima 4numara. Artık buldun mu paran varsa alacaksın arkadaş yoksa çok pişman oluyorsun
Lajivert Dalpa ben genelde gross marketlerden alıyorum sleepy 120 adet ( külot bez) 4 numara 150 tl. Tanesi 1.25 krşa geliyor.
Pediatrihemsiresianne Trendyol 22-25 kasım indiriminde sleepy natural 4 numarayı tanesi 1.6dan aldım 152li paketti galiba
annebenanneoldum Kubrasolmmaz bebeğiniz kaç kilo kaç aylı? 7 aylık 10kg bebeğime turco 4 beden kullanıyorum biraz bol gibi ama aynı zamanda çok lastik izi oluyor yanlarda. 5 noya mı gecmeliyim?
annebenanneoldum Bende genelde bezleri çağrı marketlerden alıyorum genel olarak kampanyada kesin 2 marka bezi oluyor. Mesela sleepy natural külot bezi 1.17 den almıştım üç ay önce.. geçen ay gittiğimde de Molfix 4 beden 96 tanesi 150 TL idi aynı sekilde bebemnatural de indirimdeydi. Ben çoğu zaman babyturco-sleepy şeklinde gidiyorum hangisi indirimde olursa. Bir de e bebekte persembeden pazara indirimleri oluyor ikinci ürün % 20 30 40 indirimde oluyor onu takip edeceğim bundan sonra.
ByzIpk27 Dalpa e bebekten Bebem natural aldım içinde 34 tane var tanesi 1,9 tl geliyo sanırım. Bundan önce sleepy bi natural kullanıyordum 120 tl ye 56 tane vardı içinde 2 küsüre geliyordu oda
-_-hUysUzvetatlikadin Fatmasasmaz Amazon’u takip et en uygun orası oluyor üçtür ben ordan alıyorum valla
Kubrasolmmaz annebenanneoldum eğer iz oluyorsa geçebilirsiniz ben o bacak aralarındaki lastikleri söküğüm doğduğundan beri o şekilde deneyebilirsiniz
Fatmasasmaz -_-hUysUzvetatlikadin bakayım canım teşekkür ederim. Her paket bitimine yakın değiştireyim diyorum ama çok iyi bez gece takıyorum sabah çıkartıyorum çocuğumun poposu pamuk gibi sıfır koku sıfır sızıntı sıfır ıslaklık
-_-hUysUzvetatlikadin Fatmasasmaz kesinlikle pahalı diye ben bir ara molfixe döndüm her sabah ıslak kıyafetleri e onları yıka mecbur su deterjan elektriği derken zaten aynınkapıya çıkıyor hatta daha pahalıya mal oluyor çok ince hesap etmiştim 😅😅
Senemmm11 Dalpa molfix alıyorum 5 vsya 6 numara değişiyor. Dün Aldım mesela 6 numara adeti 2.48 kuruşa gelmişti bayaaaa uyguna aldım bence
Masalarya Dalpa Amazon uygulamasından 5 numara slepy günlük bez aldım 20 tanesi 38 tlydi birde GULUMSE40 kuponunu uyguladım 40 TL öyle indirim geldi birde 20 li olarak 5 paket bez aldım yüzde beşde öyle indirim oldu oldu bezlerin tanesi 1.40 tuttu . 5 adet ve fazlasını alınca yüzde 5 indirim geliyor bilginize 🌸 GULUMSE40 indirimi de Kasım ayı boyunca bildiğim kadarıyla ❤️