sarem55 kızlar yaa bebegimin kulagi enfeksiyon olmus. antibiyotik baslattilar dua edin bi an önce gecsin. basina gelen varmiydi
Elifsu sarem55 geçmiş olsun 🙏🏻 3 günde geçiyor merak etme. İlacını düzenli ver. Bizimki olduğunda bebeğim daha 1 aylıktı. Doktorunuz ilacı 3 gün kullanmanızı söyledi dimi?
Balannesi sarem55 Bizim iki kulakta sürekli akıyor koyu renkli. Doktor sulu olursa sıkıntı olur dedi herhangi bi enfeksiyondan şüphelenmedi. Başka bi sıkıntısı yoksa önemsiz bişey 😊
sarem55 YazCilegi gece yatiriyodum hicbisey yok. sabah kalkinca kulaginin kenarlarj kulagi hep akmis. tabi kabuklasmis. kurumus . hep oyle buluyodum. 5 gundur filan.
sarem55 YazCilegi yapiyo canım o beni mafetti zaten. uyuyan bebek uyaniyo surekli. kulagini elltmiyo. surekli elini goturuyo arkadan cekiyo kulagini. kiyamiyorum aglicam nerdeyse😣😣😓😓😪
sarem55 Elifsu canim meraba. senle konusmustuk kulak akintisi icinde. simddi benimkide 5 gun oldu antibiyotik kullanali. kulaginin ici kabuk kabuk olmusmuydu sizdede
Elifsu sarem55 unuttum adını. 3 gün kullanıp attım antibiyotik açıldıktan sonra süresi 1 ay olduğu için. Sizinkinin adı ney? Hatırlarım belki
sarem55 Elifsu evet sarı. ayy insallah hemencecik gecer. bu aksam baslatmiyorum. ilaci gece yapicam. sabahtan baslicam. sabah aksam oldugu icin. sabahtan baslamak istedim.
Elifsu sarem55 bakın kontrol edin eğer akıntı kesilince vermeyin ilacı. Antibiyotik kullanmak çokta iyi değil. 7 günden önce geçer zaten.
sarem55 Zeliha bizimde tek kulak. yaaa indallah bisey olmaz. nette bildiginiz uzere cok sacma sapan seyler dolasiyo. iste iltihap beyne bile gecebilirmis. orasi korkuttu beni
Zeykemk26 sarem55 benımde kanında cıktı antıbıotık kullanıyoruz cok zor canım ıns ıyılesırler 2 gundur bı hen bılırım yasadıgımı bıde allah
Gorursensoyle sarem55 benim kızımın da oldu akıyor ara ara ama doktor yeni doğanda kulak iltahabı vs olmaz demişti içine bakıp bir şey yok demişti bak işgillendim şimdi ya kızım çok ağlıyor fakat kulağına eli gitmez hiç
sarem55 Gorursensoyle bizimki ara ara degil. her gun tum kulagi kabuk seklinde uyaniyoruz.baya yastiga geciyo durekli nevresim yikiyorum. gunduz hic akmiyo ama.