Ozlemaydin Kizlar 19 gn oldu dogum ypali. Bu gn. Gtim basvuru yaptim. Dogum parasi icn hni ilk cocuga 300 tl veriliyor ya. Kac gun sorna yatar yada ne zamn yatar bilgisi olm varmi
Ozlemaydin Canansena ne kadar cbuk bn bu gn basvuru yaptim acba ne zamn 144 u arasm bna soylerler yatmismi doye 300 tl cektin dimi sut parasi degil yani
Lolita Arkadaslar şahsen mı başvuru yapmak gerekiyor 51 gün oldu doğum yapalı bir türlü fırsat bulup başvuru yapamadım
Ogulveannesi Lolita eğer başvuru gecikirse paranız yanıyor devlete gidiyor alamıyorsunuz bilginiz olsun
Ogulveannesi Lolita siz gitmenize gerek yok zaten benim eşim halletmişti sezeryan doğum yapmıştım bütün doğum parası süt parası o ilgilendi sağolsun
Ozlemaydin Ogulveannesi ne kadar sure icnde bas vuru olmasa yaniyorki bn dogum yaptim 19 gn sonra gittim yani dun. Az once 144 u aradim basvuru kabul edildi dedi araligin son haftasinda cekin dedi
balcicegin_annesi Ogulveannesi ne kadar bi gecikme olursa yanar para ? Benim 1 ay 2 gün oldu Doğum yapalı fırsatımız olmadı başvuru için biz ilçede yiz bizim burda sgk var ilk olarak elim ordan başlasa ? Ve başka yere gitmek gerekir mi bilgin var mı canım ?
Ozlemaydin Esrdmrkl1907 bn dun basvuru yptim 300 tl ilk cocuga ikinciye 400 ucncuye 500. Cevremdekiler oylr aliyor
Esrdmrkl1907 Ozlemaydin Bende ilk 200 diye biliyorum ama üçüncüye 600 olduğuna eminim bugün baktım yatırılacak miktar 600 yazıyordu