Naturall senanur444 Bence danışmadan doktora kullanmayın. Ben hiç bir şey sürmedim sadece kuru tuttum 40 gün boyunca her WC ve duş sonra fön ile kurutuyordum.
Naturall senanur444 Yani açıkçası benim hiç ağrım acım olmadı ama dikiş düşmesi 20-25. gün arasında olmuştu
Tuana_mm Merhaba, dün aynı durumu doktora sordum. Dedim eyvah enfeksiyon kaptı dikişim. Orda kıl kökü var ondan, teramicin sürebilirsin dedi. Endişelenme
Busra19092022 senanur444 bende normal dogum yaptm ama hiç birşey kullanmadım hergün duş aldım hergün duş al enfeksiyon kapmaz bezini sürekli degiştir
senanur444 Busra19092022 çok su değince geç iylesiyor diyolar bende pamuğu ılık su ile ıslatıp siliyorum
Birprenscik senanur444 badikon kullanın bendede enfeksiyon olmuştu dikiş yerim badikonla tedavi ettim
Sedanur123 senanur444 benim doktorumda batikan vermedi hiç birşey önermedi nasıl bişeyse hemşire dedi ki batikanla normalde temizleniyo ama senin doktorun önermedi dedi belki dedim dikişim farklıdır sonra işte temiz tutmaya çalıştım sonraları yanmaya başladı ellediğimde baktığımda yanında böyle baloncuk baloncuk kabarmış dikişler şişmiş gibi neyse ben teramisin sürmüştüm neyse acile gittim öyle olunca dedi hiç birşey sürme ve o şekilde olabilir korkulcak bişey yok dedi neyse sürmedim hiç bişey yapmadım ondan sonra doktor kontrolüm vardı baktı dikişlerime gayet normal dedi hiç bişey sürme dedi oda öylece iyileşti ama şey her tuvaletten sonra zor da mümkün oldukça temiz tutmaya çalış canım gazlı bezi ılık suyla ıslatıp orayı temizle sonra da kurula mutlaka otururken eğilirken falan gerilmesin dikkat et allahın izniyle iyileşir korkma yani acısı oluyo evet ama azıcık dişini sık
senanur444 Sedanur123 acısı var ama çok değil sadece görünce korktum birden dedm enfeksiyon kaptiysa nolacak
Busra19092022 senanur444 yanii benim 2 ayda iyi oldu ama duş en iyisi tabiki pamuklada olur sütüm daha iyi geliyordu o yüzden sürekli duş aldm
Tuana_mm Canım kıl kökünün olduğu yer sivilce gibi olmuştı içi enfeksiyonlu patladı. Bende termicin sürdüm. Bugün nerdeyse geçmişti. Yine en doğrusunu doktor görerek sana söyler. Yine de endişelenme. Enfeksiyon kapanşardan çok ciddi sıvı geldiğini duymuştum. Anladığım kadarıyla sende öyle bi durum yok