melike_esraa Gurbetozkan ayy gerçekten mi yaa korkuyorum zaten oğlum daha çok küçük nasıl bakarım ikisine 😳
melike_esraa melike_esraa 8 aylık oğlum zorlanıyorum zaten bakmakta bide o gelirse naparım bilmiyorum sizin durumunuz nasıl 🙈
Gurbetozkan @melike_esraa kaç aylık oğlunuz, benim oğlum 7 buçuk aylık ve ben 3 aylık hamileyim 🙈başta çok üzülmüştüm yeni yeni kabulleniyorum yapacak bir şey yok artık olduktan sonra Allah yardım eder
Goktugmom Ya benimde 15 gun falan gecti adetim normaldede hep duzensizdi iki kere 4 gun arayla simsiyah akinti gibi geldi bi pesi dolduracak kadar 5 aylik bebegim sokuldu sokulcek diyorum ama devami glmiyor test yapyada korkuyorum
Gurbetozkan melike_esraa iyi çok şükür bende kara kara düşünüyorum ikisine birden nasıl bakcam, napcam bir senede iki doğum nasıl olucak diye
Gurbetozkan İyi çok şükür, adaet geçikmesi olmuştu bende yeni doğum yaptım o yüzden düzensizdir diye düşündüm 15 gün sonra test yaptım pozitif, ama inşallah siz hamile değilsinizdir
Simaydilan Gurbetozkan ya nasil oluyo benim dogumdan sonra sadece 1 kere duzensz oldu simdi duzenli gecen ay korunmdk adet.gordm bu ay korunduk ve hala hastalnmdm 5 gun geckti ve hic belirti yok . Sadece adet oldgm tarhte cok sancim.vardi aksama kadar bekledm kesin olcm dedim daha olmadm . Korundgmuza ragmen korkuyorm
Gurbetozkan Simaydilan benimde adet sancım vardı bugün yarın olucam diye beklerken bide bakmışım hamileyim, birkaç gün daha beklersin canım olmasan tekrardan test yaparsın için rahatlamış olur
Mineebd Thege oğlum 10 aylık, bende 5 aylık hamileyim kızçem geliyor brde 🥰 adetim 10 gün geçmişti. Hatta lekelenme tarzında kanamam bile olmuştu dedm adetim geliyor herhalde. İdrar testi yaptım pozitif çıktı. Öyle öğrenmiştim ☺️
Simaydilan Gurbetozkan ozur dilerim ama korundgumza ragmen hamile olma olsgim olur mu . Geçen ay korumadık olmadi zaten adet oldum ..bu ay korimdguma ragmen hastanlnmdm. Cok korkuyorm
Gurbetozkan Burda korudukları halde hamile kalan çok kadın var daha önce gecikme olmadıysa bu ay geçiktiyse hamile kalmış olabilirsiniz en iyisi siz biran önce test yapın bende merak ettim şimdi
melike_esraa Gurbetozkan Allah yardım etsin valla zor işler bende nasıl olacak yapamam dedim durdum inşallah başıma çıkmaz 🙊