Htckckylmz Thege hic belirtim olmadi.10bucuk aylikti oğlum regl olmayinca test yaptim cikti dr gittim 5haftalik hamile oldugumu ogrendim🙈 suan 4aylik kizim olacak😍
Aramgunes Thege bebeğim 6 aylık ve ben hamileyim çok şaşkınım hiç belirtim olmadı sadece adet gecikmesi yaşadım
Aramgunes Thege bebeğim 6 aylık ve ben hamileyim çok şaşkınım hiç belirtim olmadı sadece adet gecikmesi yaşadım.
Zeyyy Thege 15 aylık kızım ve ben 8 haftalık hamileyim adet gecikmesi dışında hiç belirtim olmadı üstelik adetim 2 kez geciktiği için şüphe duymamıştım 5 gun gevince test yaptim pozitif 🤷♀️🤭
Thege Htckckylmz ay ne güzel allah hayırlı ömğrler versin ikisinede 😌 benimde gecikti adet belirtileri var ama olmuyorum kafama takıldı hamilelik belirtilerimi unutmuşum resmen 😁
Thege Zeyyy Hayırlısı olsun😌 melike_esraa yani bencw yoktur okadar teste rağmen varsada çok süpriz olur😂
melike_esraa 10 gün geciktim kendim test yaptım negatif çıktı sağlık ocağında kan tahlili verdim yine negatif çıktı üzerine adet söktürücü ilaç kullandım ama halen daha adet olamadım 25 gün geciktim neredeyse korkuyorum başına gelen var mı acaba bu şekilde 😳😳
Gurbetozkan melike_esraa yengem de aynı sizin gibi olmuştu testlerde çıkmadı, adet söktürücü kullandı olmadı tekrardan test yaptı pozitif çıkmıştı şuan 6 buçuk aylık yiğenim
melike_esraa Thege inşallah bugün ebeye de sordum o ilacın üzerine zaten açılman olur dedi hayırlısı bekliyorum öyle bakalım 😂
AlyaMerveMina Thege bence yinede belırtı oluyor sadece ilk bebekte heycandan hergun takıp edıyorsu. bekledıgın ıcın devamlo dınlıyorsun kendını ıkımcısınde okadar dınlemıyorsu. kendını ondan belırtı yokmus givi oluyor
AlyaMerveMina Thege ilkinde karnın agrısa hamkle sanıyorsun hahhaah ben smdı ıkıncısındeonemsememm belkıde 2aylm olur anca hamıleym dermhahajhaa kesin kaza ile olur haberm olmaz
melike_esraa Gurbetozkan ayy gerçekten mi yaa korkuyorum zaten oğlum daha çok küçük nasıl bakarım ikisine 😳
AlyaMerveMina HocaAnne ben smdı ilişkiden sonrahergun belırtı arıyordjm hahaha ıkıncı cocukta hıcbıseye dkkt etmem zaten keskn kaza ile olur haberm olmaz hahahha
melis_duru Thege benim 2. yok ama ilk hamileliğimde adet gecikmesi dışında çok hafif göğüs sızlaması vardı. Çok bariz belirtiler olmayabiliyor yani