Solgunprenses6754 canım çocuğum kız mı erkek mi bilmiyorum.sallamak çok yıpratıcı bir durum bende mecbur kalmıştım salladım ama çok zor bıraktı.çocuğun sevebileceği ona hitap eden başka bir uyku öncesi etkinliği oluştur.öyle koştu yoruldu uyur falan hikaye benim kızım da çok hareketli ama Aslan uyuyakalmaz kendisi uyumaz.ben nasıl ne yaptım belki ilham olur sanada. Benim kızım parkta meşe palamutlarıyla oynardı sincaplar çok sever diye söylerdim öğretirdim, küçük meşe palamutu diye hikaye kitabı aldım uyumadan önce hadi okuyalım bunu dedim oyun oynar gibi yani yatağa gittik kitabı aldık o resimlerini incelerken ben değişik değişik seslerle kitabı okudum.hadi şimdi uyuyalım sonra yine kitap okuyacağız dedim (karanlıkta uyur bizimki) ışıkları kapattık bekledim yanında .hep konuşmaya yeltendi ama uyumuş numarası yaptım ağladı tepki vermedim derken 1-2 saat ne kadar sürerse sürsün inat ettim ve böyle alıştı şimdi kitap okumaya gidelim diyorum değişik kitaplar aldım yine ona seçtiriyorum öyle öyle aştık çok şükür darısı başına İnşAllah