Dln Mirac05 hahah 🤭🤭 ben durtukledim uyuyordu aliyorum bak dedim tamam dedi sabah ben anlamadm deme dedim tamam al ne istiyosan dedi.😁 daha fazla konusmuym die dedi heralde😁
Mirac05 Dln 5 tane hip 350 gr 3 tane selepy bez 1 tane duru granül sabun 2 tane hip ekmek 2 tane biskuvi 252 tuttu sizin niye pahali oldu
Damlamasal Ayliz çok teşekkürler ben de birçok ihtiyacımı epey uyguna aldım ama inşallah sorun yaşamayız şimdi de iptal ederler mi diye endişelenmeye başladım😄
Dln Mirac05 ama soyle bakin siz 350 gramlik almissiniz ben 900 gramlk aldim.sizin 5 kutu 1750 gram yaparken benim 4 kutu mama 3600 gram yapiyor.
Mirac05 Tgceasya olmuştur belki beceremediniz hepsinde geçerli olması lazım en son joker indirim numarasını girin sonra tamamlayınca orda çıkıyor düşüyor hemen
Dln Mirac05 ya evet tukenmezse daha 9 saat vardi mamalarda ama .insallah alir ihtiyaci olanlar ve insallah iptal yemeyiz.
Mirac05 Dln evet doğru benim başka şeylerde vardiya aslında 900 gr daha karlı gibi ama ben en çok meme günde 1 2 kez mama veriyroum ondan kortum içmez elimde kalır diye
akillibidikcgty Kızlar aptamıl 1 numarayı almaya çalışıyorum . Aynı fiyat indirim olmuyor. İndirim kodu falan da yok bende nasıl Alicam yardım edinnn
Mirac05 akillibidikcgty Canım indirim kodu dediğinin üstünde kot var onu giriceksin j harfiyle başlıyor onu gir alışverişi tamamla