Ayliz kızlar nasıl oldu bilmiyorum, eğer iptal olmazsa jokerin sayfasına girin. 250 ve üzerine %25 indirim yazıyo. Neyse ben şöyle yaptım. 5 kutu mama ekledim baktım yarı yarıya düşmüş. Aslında %25di. Neyse inanmadım 5 kutu da bez ekledim yine yarıya düştü. Bide siz deneyin
Gamzeyildiz15 Ayliz Tam da mama siparişi verecektim. Sayenizde 2 mama alacağım parayla 3 mama alacağım. Teşekkürler 🤗
Mirac05 Ayliz hep yarıya düşüyor 250 nasıl tatamlicam aldıkça alıyorum mama kalmamış sma hip alıyorum yada similac mi alsam bi ondan bi ondan alsam nolur
1kizi1ogluvarmis Ay allah razi olsn 72liralik mama 36liraya geldi ya 18 kutu mama aldim dahada alicamda tarhlere guvenemedm
Minnakkk 1kizi1ogluvarmis allah allah ya bi sıkıntı mı var ki sonrasından almasınlar parayı çünkü müthiş ucuz bende şimdi baktım da guvenemedim de daha önce aldınız mı siz
Mirac05 cemaykutay herseyde mi geçerli birde 250 olması mi lazım resmen 5 kutu hipp mama aldım yarı fiyatına inanamadım ya hala daha indirimden yararlanamıyorum diyor nasıl yapayım bitmeden yardımcı olun
Mirac05 Tugkaninannesi bilmem ki ben hip 3 numara 2 tane aldım 2 numara 3 tane aldım sleepy bez 3 paket aldım 2 jumbo 2 bisküvi 2 ekmek 1 tane satarsan aldım 252 tuttu gerçek mi ki bide bisey çıkmasın 🤪🤪
Dln Mirac05 hahah 🤭🤭 ben durtukledim uyuyordu aliyorum bak dedim tamam dedi sabah ben anlamadm deme dedim tamam al ne istiyosan dedi.😁 daha fazla konusmuym die dedi heralde😁
Dln Mirac05 bezde aldim ama soyleki 900 gram hipp mama normalde 150 tl iken 2 kutusu 150 oldu.yani ben 4 kutuya 600 verecekken 300 verdim.iptal olmaz umarim.