Dfnsmom Kızlar 5 ay 15 günlük bebeğim var demir damlası araştırıyorum siz bebeklerinizde ne kullanıyorsunuz
AsyamPapatyam Dfnsmom bestiron kullanıyorum. Günde 7 damla kullanmamı önerdi doktor. Herhangi bir zararı olmadı bebişe çok şükür.
Cemre_-53 Dfnsmom bestiron damla veriyorum kilosuna göre yedi kilo ise yedi damla şeklinde ac karnına verdikten sonra en az 45 dk beklerim ondn snra beslenir
eminepekkan Omom Meovvmeovv Kaç damla veriyorsunuz, nasıl veriyorsunuz acaba? Bende değiştirmeyi düşünüyorum damlayı ☺️
Omom eminepekkan çocuğunuzun kilosuna göre değişir. Ben sabah akşam on damla veriyorum benimki iki yaşında.
Meovvmeovv eminepekkan kilosuna göre hesaplanıyor canım 6 kilo ile 6 daml olarak başladık şimdi 9 kilo yine 6 diye devam ediyoruz. Hemşiremiz öyle demişti 10 kg ve üzerine arttırıyor sonra ama kaç damla bilmiyorum:)
Nuriyenur Dfnsmom ocean kullanıyoruz yani 3 aydan 1 yaşa kadar hep 1 fıs sıkıyordum öyle demişti doktorumuz
11Hilal11 Dfnsmom 4 ayliktan beri kullaniyordum su an 16 ay 19 gunluk hemen hemen 2 aydir kullanmıyorum asiri kabizlik yaptigindan biraktim 2 ay oncesine kadar bi sıkıntı yasamamistim hic