MMommyy bebegim86 alerjik buyuk ihtimal emiyorsa sut urunlerini tuketmeyin reflu cozumu zor bi haftalik 14 aylik hala cekiyoruz malesef dogdugundan beri uyumaz..gavisvon infant veriyorlar genelde doktorunuz kilo alimi iyise ilac bile vermeyebilir
bebegim86 MMommyy kilo alımı iyi ilac vermedi ve bahsettiginiz ilacın piyasadan kaldırıldığını söyledi
Tatlibirkizinannesi Nikolinka benim bebegim 43 gunluk hep gurultuyu kaka yapıyor tek nedeni refluden mi oluyor?kucuk bebekler boyle yapmıyor mu?
bebegim86 Tatlibirkizinannesi benim arkadaşımnda gürültülü kaka yapıyor baska sikayeti yok kusma aglama vs gibi sizin baska sikayetiniz var mi
Nikolinka Tatlibirkizinannesi biz de hep tüm bebekler öyle yapıyor sanıyorduk ama maalesef gürültülü kaka geçerli bir alerjik tepki.
Tatlibirkizinannesi bebegim86 gazdan oturu aglama var kızartıp sıkıyor kendini kusma da arada oluyor surekli degil
lolaa bebegim86 kilo alimi aman aman degildi ama cok da kotu degildi,bence kafaya takmazsan bu beslenme isini daha kolay oluyo hersey,bizde gavisconu cok zor buluyoduk hatta doktor normal gaviscon suruba devam etsin bari cok kusuyo demisti
bebegim86 lolaa 1 ayda kaç kilo alıyordu mesela bizimki coo kusmuyor 1 2 gündür daha az gibi ama uykusundan uyaniyor izledim kac defa süt agzina geliyo