Deletedmom_45 Kizlar kullananlardan yorum istiyorum 11 mi alsam 13 mu karar veremedim 11 alsam beni zorlamaz ama 13 zorlar ama genede alabilirim karar veremedim kullananlar yorum yaparsa cok sevinirim
yeniannee1 Deletedmom_45 ya ben de istiyorum ama 7 binlik telefon 15 bin olmuş alası gelmiyor insanın
Seymanur9 Deletedmom_45 13 pro max kullanıyorum çok çok memnunum ses kalitesi fotoğraf kalitesi hepsi çok güzel çok memnunum ben
Ikizannesi06 Deletedmom_45 paranız yeriyorsa büyük telefon seviyorsanız 12 pro max veya 11 pro max öneririm yok ikisinden biri diyorsanız 13 öneririm. Bense hala xs max kullanıyorum teşekkürler 😂😂😂
Barinsmom 11 kullanıyorum 3 yıldır maşallah diyim zaten 11den sonra çıkan telefonlar hep birbirinin aynısı sadece kamera özellikleri ve dış görünüşü farklı ( kamera olarak)
3subat Deletedmom_45 11 kullanıyorum gayet memnunum 11 den sonra çıkanların tek farkı kamerası farklı oda profesyonel olarak fotoğraf işiyle ilgileniyorsanız alabilirsiniz
oglumherseyim5 Deletedmom_45 şu an 12 pro kullanıyorum aşırı memnunum zaten iPhone nin her telefonu kaliteli
Aloneeee Deletedmom_45 yani para varsa 13 alın sonuçta 11 ıphone 13 ün yanında eski model ve zamanla güncellemesi kalmayacak
Prensesannesiii95 Deletedmom_45 11 kullanıyorum sorunsuz güzel şimdi 12 pro maks düşünüyorum inşallah almısken 13 al derim gecen sene aldım iki katına cıktı onceki telefonumu 2 sene kullandım karla sattım yani iphone altın gibi bişey 😂
N-B 11 kullanıyordum 13 pro maxa geçtim ikisinde güzel telefon ama tabiki 13 fotoğraf ses her açıdan daha iyi . Birde düşmeye karşı aşırı sağlam 13ler . İmkanınız varsa 13 alın uzun bir süre idare eder sizi