Menis123 Sevgilimmmmmmm bana gecikme zammıda eklenmiş silinir inşallah ya iki katı ödemek zorunda kalmayız 😥
Mommyy1 Sevgilimmmmmmm benimkide silinmemis ama bi arkadasimin silinmis ben anlamadim bu isi. Benimki vergi dairesinde ondan bisey olur mu?
Miine Mommyy1 merhaba bnmkide silinmemis vergi dairesinde faizlerin hepsi duruyor keşke bari faizler silinmedi, ödeyemediği ki vergi dairesine düştü üzüldüm gerçekten 😔
Dondurmalikahve Hepsi silinirse benimde para mı ödesin devlet ben hepsini ödedim 😂 faizler silinecek diye gördüm.
Esra1260 Benimde silinmemiş vergi dairesine düştüm bende silinmeyecek mi bizim ya gidip bilgi almam gerekicek galiba
OglumAlp Tatlisannee e devletten baktım sıfır rakamı yok Hiç bir şey görünmüyor garip 🙄 Bi daha bakim
OglumAlp Tatlisannee şimdi vergi dairesinden baktım Toplam borç kısmına tıklayınca tüm borç duruyor 🫣 Vadesi gelmemiş olan kısımda 0 rakamı var Öyle bakıyor olabilirsin
Esraaa55 Sevgilimmmmmmm vergi dairesine düşen borcların faizleri silinmedi vergi dairesiyie iletişim halindelermiş ama silinecekmiş