Saafie Merakliannecik Sepete ürünü koyuyorsun sipariş oluştururken altta kendisi tiki koyuyor zaten .. Yani Kredi kartını girdiğimiz sırada çıkıyor
Merakliannecik Kızlar para yüklenmiş hesabıma ama nasıl harcayacağım anlamadım bi el atın Allah rızası için
Merakliannecik Sheker06 Valla ne olarak yattı bilmiyorum. Kozmetikte geçerli mi acaba. Sepete ekledim benden direkt aynısını çekiyor gene ya
kirmizibasliklicadi Merakliannecik gelen mesajın ekran görüntüsünü atar mısınız yada smsi kopyala yapıştır yapsanızda olur ona göre anlatıcam
Saafie Merakliannecik Kredi kartı bilgilerini giriyorsun altta böyle hepsipay çıkıyor .. Ordan bakiyenden çekiyor zaten
Merakliannecik Saafie hepsipay kullanılabilir olan yerinde benim 0 yazıyor. Ama link gelir kısmında kazançlarım kısmı var ya. Orada yazıyor ama şu kadar bakiyeniz var diye. kirmizibasliklicadi
kirmizibasliklicadi Merakliannecik ilk 15 gün kazanılan papeller bir sonraki ayın 1inde 15inden sonra kazanılan ppeller bir sonraki ayın 15inde yatıyor tahmin ettiğim icin mesajı istemistim zaten
Merakliannecik kirmizibasliklicadi Saafie Kızlar dediğiniz gibiymiş Allah razı olsun çok teşekkür ederim cansınız ❤️❤️