nazlimom_ Bide yüzüstü dönüyor ama geri çeviremiyor kilodan dolayı olabilir heralde vlla çabucak yürümesini istiyorum evi dağıtmasına razıyım😂😂
Oglumm_ Mercan28 6 buçuk aylıkken poposunu kaldırıyordu geri geri gidiyor du, 7 aylıkken emekledi şuan 7 buçuk aylık tutunup kalkıyor, 🥰❤️
hepbahar123 Valla zor bir bebeğiniz yoksa tamam ama zor bir bebeğiniz varsa ne kadar erken o kadar zorluk demek bitik hallerdeyim resmen
Zeynep1903 Mercan28 5,5 aylıkken falan basladı emeklemeye suan 9,5 aylık kendı tutunup kalkıuor yuruyor koltuk kenarlarında veya bi yere tutunup.
Zeynep1903 Mercan28 tabiki sonucta onunla alakalı degilki kızım 3,5 aylıklen falan dönmelere basladı 5 ayından sonrada emekleme 6. Ayının ortalarında tamamen kendisi oturmaya basladı. Bebekten bebege değişiyor tabiki bu durum.
Zeynep1903 Mercan28 rica ederim canım en kısa zamanda hareketlenir merak etmeyin o zaman da bi dur diyeceksiniz 😂 şuan kızım ufak olmasına ragmen bunu dedirtiyor 😮💨
Chngr06 Benim oğlumda 8 aylıkken sürünmeye başlamıştı 10 aylıkken tam anlamıyla emekledi. Şimdi yaşına gircek birkaç adım adıyor canı isteyince 😂
thecamellia Mercan28 benim kızım 3. Ayda dönmeye 8. Ayda emeklemeye tutunup kalkmaya başlamıştı her bebekte farklıdır emeklemeden yürüyenlerde var