Mercan28 5 aylık olduk çok heyecanlıyım ek gıda oturma emekleme gibi süreçler başlıcaaak daha tam dönmeler başlamadı sizde durumlar nasıll
Emine003 Mercan28 ilk oğlum 8 aylık emekledi canım 9 aylık yürüdü ikinci oğlum 5.5 aylık bakalım o nasıl olacak
Pikapikapikacuuu Mercan28 9 ay 17 günlük hala emeklemiyor bakalım. Pek umudum da yok gibi eşim emeklemeden direk yürümüş çünkü. Hayırlısı olsun bakalım.
Emine003 Mercan28 geçen burda birinde gördüm canım 5 aylık emekliyomus hay maşallah dedim 😍 belki senin minnakta erken emekler kız nasıl tatlı oluyolar ya 😂😂
Mercan28 Emine003 ay benimki biraz uyuşuk gibi dönerken ooposunu kaldırmaya üşeniyo 😂😂 hadi inşallah yaa
Emine003 Mercan28 aynen benim küçük oğlum da öyle yan dönüyo ama tam dönmüyo popoyu kaldıramiyo onu da kaldırsa olacak 😂😂 Ama desteksiz oturuyo çok şükür uzun süre oturuyo sonra sıkılırsa kendini atıyo🤣🤣
Ballinin_annesi Mercan28 6 aylık olunca emekledi beş aylıkken ilerlemeye çalışıyordu dönüyordu yani yürümek dışında her şeyi yapıyordu 😂bunları da göz önünde bulundurmak lazım gelişim çoğu zaman sıralı gider
Samsai Mercan28 5 buçuk aylıkken dönmeye 6 aylıkken yuvarlanmaya 7 buçuk aylıkta emeklemeye başladı. 8 aylık şuanda tutunup kalkmaya çalışıyor. ☺️