Ebrargunal Arkadaşlar doktor tavsiyesi ile sma mama kullanıyorduk fakat eşim eczanede bulamadığı için bebelac almış. Bebelac kullananlar görüşlerini paylaşabilir mi
birminikbebekannesi Ebrargunal Ben sma kullanıyordum bir kere bebelac aldım aşırı kokuyor ve bebeğim 1 kere yedi hepsini kustu hemen bıraktım daha sonra bebeğim kilo almıyordu çok doktor önerisiyle evolviaya geçtim oda kilo almayan gazlı bebekler için çok memnun kaldım ondan
ikra_19 birminikbebekannesi evolviya kilo aldiriyormu ? Benim bebeğim biberon almıyor bende arada 30 ml yapıp çay kaşığıyla veriyorum Aptamil kullaniyorum.
birminikbebekannesi ikra_19 Evet evolvia özel formül bir mama zaten kilo almayan gazlı bebekler için ben çok memnun kaldım
ikra_19 birminikbebekannesi teşekür ederim eczanelerde feln satiliyormu yoksa başka bir yerdenmi aldiniz
Fatosahinibrahim27 birminikbebekannesi evolvia nutripro ve plus arasında ki fark ne cnm hangisini kullniyorsun
birminikbebekannesi Fatosahinibrahim27 Evet özel formül mama zaten kilo almayan bebekler için doktorumuz bize o yüzden vermişti
birminikbebekannesi ikra_19 doktor doğumdan itibaren öneriyor 1 numarasını alabilirsiniz ben 4 aylıkken geçtim sma başlamıştım bebeğim kilo almıyordu doktor tavsiyesiyle evolvia başladım gerçekten kilo aldırıyor güzel ve gaz yapmıyor
ikra_19 birminikbebekannesi birde ben birşey sorabilirmiyim mamaların ağzı açılınca 4 hafta icinde bitmesini gerekiyor. Daha fazla kullanilmiyormu hem mama hem anne sütü verirlirken anne sütü istedigimiz zaman mama ise saatli mi olmalı ben duzenli olarak veremiyorum biberon almadığı için
birminikbebekannesi ikra_19 benim bebeğim anne sütü almadı biz hep mama kullandık 5 günde bitiyordu açtığımız mama ama evet 1 ayda tüketilmesi lazım bir de kuru nemsiz ortamda tutun mamayı nukun anne göğüs ucu uyumlu antikolik biberonu var onu kullanın bir de