Ess92 Ocak ortasında işe başlayacağım. Kızım 6 aylık olmuş olacak. Yarım gün bakıcı ayarlamayı düşünüyorum. Muğla’da yaşıyorum. Sizler hangi şehirde, tüm gün veya yarım gün bakıcılara ne kadar ücrt veriyorsunuz? Yemek yine bende olur ama ev düzeni konusunda da yardımcı olsun istiyorum. Bir de bakıcı ayarlayacağımı söylediğim herkes evine kamera taktır diyor. Sizler taktırdınız mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Lkjhgfdsa Ess92 ben eşimin teyzesi ile anlaştım ancak bizimki tam gün bakacak bir de Mağazacı olduğum için saatlerim de düzenli olmayacak karışık bakacak arada kendi evinde arada bende bakar diye konuştuk yemeği de ister bende yapar ister kendi evinde yemek için anlaşmadık o yüzden ben nisan ayında gitmeyi düşünüyorum işe en erken kızım 8 aylık olmuş olacak nisanda asgari ücrete gelen zamma bağlı olarak 6 bin falan düşünüyorum
Ess92 Lkjhgfdsa 6 bin iyiymiş ☺️ Benim ve ailemin akrabaları hepsi uzakta tanıdık yok hiç. Kamera olayını hiç düşünmediniz o halde tanıdık olunca
bebiskoooo Ben Erzurum dayım ayda en fazla 10 gün baktırıyorum eşimle ikimizde gündüzde olduğumuzda arkadaşım zaten bakıcı yarısını bende yarısını kendisinde bakıyor
Lkjhgfdsa Ess92 aynen arada makarasına soruyor kamera takacak mısın takma da rahat döveyim falan diyo ama gerçekten güvendiğim biri o yüzden taktırmam zaten kendi evinde de bakacak oraya takma gibi bir hakkım da yok ama sizin yerinizde olsam kesin takardım sonuçta gelen kişi yabancı ve bunu bilerek geliyor bence de taktırmalısınız
guno Kamera kesinlikle taktırın zaten. Bu devirde kendi akrabama da baktırsam kamera takardım ben. Belli yerlere taktırın, ses de kaydetsin, görüntü de kaydetsin. Kamera olmayan yerlere asla götürmesin çocuğu. Siz de anlık olarak izlediğinizi belirtin.
Ess92 Lkjhgfdsa biz evimizde baktırmak istiyoruz o yüzden taktırmayı düşünüyorum ama kamera olmayan yerlere götürme desem çocuğun alanını baya kısıtlamış olacağım onu da düşünüyorum
Tosbikkkk Lkjhgfdsa kamera takmada rahat dövüyim lafının SİZCE şakası olur mu? Ayrıca her şakanın altında gerçek payı vardır diye boşa dememişler
Lkjhgfdsa Ess92 siz de haklısınız ama devir kötü gerçekten gerçekten güvendiğiniz birini bulmalısınız o zaman
Lkjhgfdsa Tosbikkkk ne kadar kötü ve art niyetlisiniz gerçekten güvendiğim bir insana bırakıyorum saygı duymak yerine bu nasıl bir davranış bir aramızda öyle şakalaşıyoruz benim eşim de onun oğlu için der teyze bugün erdemi eve götürme de stres atayım diye ama dövmek bir yere kendi evladı gibi sever bakar kişi gerçekten kendinden bilir işi diyorum ve susuyorum
Tosbikkkk Lkjhgfdsa öncelikle haddinizi bilin düzgün konuşun burda kötü olan sizsiniz. Çocuğunuza bırakta dövüyim diye şaka bile olsa söylenmiyecek birine emanet ediyorsunuz. Haddinizi bilin ağzınızı toplayın! Bidaha akıl almayın kimseden!
Lkjhgfdsa Tosbikkkk merak etmeyin akıl alacağım zaten son insan sizsiniz ben haddimi biliyorum zaten ama siz size vazife olmayan şeylere burnunuzu sokuyorsunuz çocuğumu da istediğim kişiye bırakırım bıraktığım kişi sizin gibi düşüncelere sahip olmadığı sürece