ballilokum3 Kalbim22 bende çok korkuyorum ve eşim gece vardiyasında. Allah yardımcımız olsun Allah beterinden korusun.
Beraninannesii Kalbim22 Ay ben çantamızı hazırladım oğlum için bide dün akşam pijamaylaydim bu akşam eşofman takımı giyip yaticam hemen cikabileyim diye abdestimi de aldım yattım Rabbime emanetiz .
chry Kalbim22 var canım hiç birimiz uyumuyor.Ben resmen kokudan patlıyorum zaten panik atagım var :( eşim salonda biz cocuk oadadyız :( ah ah
Sumiree Kalbim22 dün bir buçuk saat uyumama rağmen bu gece uyuyamıyorum rüzgar esiyo şiddetli uğuldamasıyla vucudum taş kesiliyo dalamıyoruö bir türlü
Birdunyabircennetannesi Sinemisssss Aha ben ya 🤦 Uyumadan bı foruma gireyim dedim 2 saattir burdayım uyuyamıyorum korku bastı bide tekim evde 🤦
Aseless Sinemisssss gerçekten ya foruma girene kadar herşey normaldi. Millet burda onu bunu yaza yaza birbirini korkutmuş şuan herkes panik halinde bende dahil
CennetKapim Sinemisssss Bu kesinlikle ben. Girdiğimde gireceğime pişman oldum. Uyumadan iki dk bakayım dedim, demez olaydım her post depremle alakalı 🤦🏻♀️
Sinemisssss Birdunyabircennetannesi aynen güzel filmimi izlemişim dinlenip yatağa girdim bir 5 dk bakıyım dedim hep deprem postları Allahım dün geceyi bir daha yaşatmasın
Pusatefe Herkes aynı sanırım 2 aylık bebeğim var diken üstündeyim dün geceden beri gözümü kırpmadım uykusuzluktan başım da ağrıyor iyice psikolojim gitmiş durumda Allahım hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı bizi korusun inşallah
Birdunyabircennetannesi Sinemisssss Manyağa bağladım flaşı açıp açıp avizeye bakıp duruyorum acaba oluyor da ben mi hissetmiyorum diye oğlum dönüyor beşiğinde beşik sallanıyor diye korkuyorum saçmaladım iyice
Yigitmiray38 Forma girmez olaydım hissetmedik dün biz burda ama öncesinde hissetmiştik olanlari Simdi uyuyamıyorum evde yalnızım 2 çocuk var biri bebek. Uyuyamadım korkudan çıtırtı duysam kapıya bakıyorum. İyice korktum