[silindi] ilknurmihra doğum kilosunu bilmiyorum ama kilosu şok olacak kadar düşük değil. Baska bir doktora daha görünün zaten 8 aylik bebek ayda yarim kilo 1 kilo almaz 100 200 gram civari alir.
Merve191122 ilknurmihra hiç moralini bozma, sütün fazla olabilir ama besleyici özelliği az olabilir yağlandırman, protein olarak güçlendirmen gerekli. Bol bol balık, et bunları ve tahin tüketmeyi dene. Senin beslenme şeklin çok önemli.
ilknurmihra Merve191122 kesinlikle doğru söylüyorsunuz bunu fark ettim normal bir insana göre bile az besleniyorum bazen iştahım olmuyor emziren anne olarak daha fazla tuketmeliyim önce kendimden başlayacağım ki yavruma şifa olayım :)
Hilalerginn ilknurmihra eczacı teknisyeniyim 2 veya 3 yaşından önce iştah arttırıcı şurup kullanılmaması gerekiyor
ilknurmihra Samsai evet aşırı hareketli inanın benden daha çok hareket ediyor yuruyemedigi halde boyu da 65 cm
Samsai ilknurmihra inanırım benim bebeğimde öyle bir yere gidince harekrtliliğini gören Allah yardımcın olsun diyor. Daha yaş demedi ama ek gıdasını bile vermek için peşinde dolaşıyorum emeklemeyi öğrendiğinden beri
ilknurmihra Samsai aynı şeyleri ben de duyuyorum kendilerine zarar vermedikleri sürece ev dağılmış koşmuş yorulmuş önemli değil tek korkum kendine zarar verecek bir şey yapması çok dikkat edip tedbir almalıyız Allah’a emanetler
_YanakReisinAnnesii ilknurmihra zaten 5-6 ay gibi artık kilo alımları yavaşlamış oluyor hicbir bebek bu aylardan sonra ay da 1 kilo vs almıyor yani , süt konusunda da önemli olan fışkırması değil kalitesi protein acısından zengin beslenin kilosu da düşükse doktorunuz da uygun görüyorsa mamaya başlayabilirsiniz kötü birşey değil sonuçta