MucizemGeldi Merhaba güzel anneler ikinci bebegime hamileyim ve doktorum sezaryen dikisimi ayni yerden acacagini söyledi o an mutlu oldum Farkli iz yeri olmucak diye ama suan kafamda deli sorular 🙄 yardimci olabilcek varmi?
Sevgi1 MucizemGeldi anam çok fena 😂 aynı yer daha iyi gibi delik deşik her yerin kesik olmaz ya farklı yerden de mi aciliyormus anam çok korkuyorum sezeryandan ben de oldum ama o ara normal sancim da var diye pek bişi anlamadım hatta sevindim
Kbraugur MucizemGeldi 2 oğlum var tek sezeryan izim var 🙂 benimde aynı yerden yaptılar sıkıntı yaşamadım ağrısı sızısı fazladan olmadı hiç
DenizKizi MucizemGeldi benimki de aynı yerden oldu ama iki doğumum arasında 10 sene var hani aradaki yıl yakın falan olunca bi sikinti olur mu aynı yerden kesi bilmem. Yada herkesinkini mi aynı yerden kesiyorlar her doğumda onu da bilmiyorum
MucizemGeldi DenizKizi benim iki dogumum arasinda 20 ay olucak o dusundurdu benide. Ablamin iki dogumu arasinda 7 yil, gorumcemin de 18 ay var ama onlarin ki farkli yerden oldu. Herhalde doktordan doktora da degisiyor
DenizKizi MucizemGeldi olabilir herkesin bi tekniği var belki karnım etin durumuna gore kiloya gore falanda bakıp yapıyorlardır
SumeyraErva MucizemGeldi 47 gun oldu sezeryan olali ayni yerdenmi kesti bilmiyorum ama suan icin 1 tane kesik izi var bende bi sorunumda yok buninla ilgili ama dedigim gibi kesin bilmiyorum ayni yermi degilmi diye
MucizemGeldi SumeyraErva uzun zaman mi olmustu onceki dogumunuzu yapali? Önceki iz yeri duzelmismiydi de anlamadiniz yani
SumeyraErva MucizemGeldi 5 sene gecmisti aradan suan ayni yerde gorunuyo digeri ip gibi incecik di zaten suan dada kirmizi bi cizgi var sadece
Deletedmom200 MucizemGeldi 10 ay önce 3. Sezeryanim oldum 3 kesi yerinde aynı yer tek çizgi var ilk iki bebeğim arasında 14 ay var 3. Bebeğimde 6 sene var ilk ikisi aynı doktordu 3. Farklı doktor
bym Deletedmom200 merhaba benim bir çocuğum var ve sezaryenle doğum yaptım. ama sunu cok merak ediyorum. 2. doğumunuzla ilki arası çok fazla değilmiş. bir sorun yaşadınız mı? cunku sezaryenden sonra iç organların fln kendini toplaması normalde 2 seneyi buluyı diyorlar. o yuzden 2. cocugu ne zaman dusunmeliyim onu bilemiyorum. yaş aralıkları da yakın olsun istiyorum. bir de sezaryenle 3. çocuğa bazı doktorlar pek sıcak bakmıyormus. onun bir zorlugunu yasadınız mı? vucudunuzda deformasyon fazla mı mesela? tşk
Duruduygu MucizemGeldi canım zaten aynı yeri acıyorlar farklı yeri acamazlarki rahim üstü ya orasını 4 kereye kadar acıyorlar 4den sonra yasak ☺️ Allah kolaylık versin 🙏
Hatice_mirac_miray MucizemGeldi evet ayni yerden kesiniz olacak ayni ebatta kesilio ama ilk kesiniz ne kadarsa o kadar kesiyolar benim ilk dr cok iyiydi kucuk kesti ve buda ayni kesiyi atmak zorumda kaldi dogumdan sonra hatta kendi hemsiresi bile dedi aaa neden bu kadr kucuk kesmis die ilk nasilsa ikincide o kadar oluo
Duruduygu Hatice_mirac_miray 🤭 alahalaa ilk defa duydum zaten sezeryan yerimizin acısı kalıyor 8 ay oldu benim hala uyusuk agrı yapıyor arada bir daha farklı yeri kesmek de neymiş 🙄 korktum☺️
Hatice_mirac_miray Cansumerve anca 10cm daha kucuk degilse ama baya kucuk yani ben cok sasirdim burdan nasil cikardilar acaba
Cnnakbb MucizemGeldi benim üç sezeryanımda aynı yerden oldu ve hiç sorun yaşamadım hatta üçüncüde doktora sordum yine aynı yerdenmi diye eger deforme incelme vs olmamışsa evet aynı yerden yoksa başka bir kesi yapıyoruzki dikişler tutsun demişti
MucizemGeldi Hepinize tesekkur ederim kizlar. Çevremdekilerde böyle bisey gormedigim icin acaba iyilesme sürecinde sorun olurmu diye dusunmustum.
Asiyeee MucizemGeldi 4 sezeryanim oldu hepsi farkli kesi fakat milimetrik farklar görülmüyor bile. Korkmayın hiç farkli yerdende kesilse belli olmuyor 🍀