Mattmazel yani şöyle söyleyeyim kendinizden pay biçin , herhangi bi ilaçla bi tedaviye başlayınca bile 10 günden sonra etki eder. Bebeklerde de mesela her damla her bebeğe hiç iyi gelmediği gibi, iyi gelecek olan bi damla veya ilaçta bazen hemen etki eder bazen biraz zaman alır. 1 hafta sabredin deneyin, 1 hafta sonunda hala aynı olursa doktorunuzla konuşun muhtemelen iyi gelmeyecektir. Bize 4 gün sonra falan etki etmeye başladı. Siz ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Bize doktorumuz günde 1 kez 6 damla dedi , kutu içeriğinde ihtiyaç halinde 3 kez olabilir diyor, hiç 3 kez yapmadım. Ama 6 değil 7 damla yapıyorum ben. Öğlen veriyorum mesela. Ama şöyle bişey var mamaya veya anne sütüne karıştırmayın. Etkisi olmuyormuş. Bunu doktor da söyledi bize kutuda da yazıyordu sanırım. Çay kaşığı ile 2 damla 2 damla olarak damlayıp veriyorum daha kaşık kullanmayı bilmeyediğinden çıkarıyor. İlk zaman mamaya karıştırıyordum ben belki ondands etki etmemiş olabilir. Çay kaşığı ile verdikten 5-10 dk sonra veriyorum mamasını. Mamadan sonra vermemeye çalışıyorum olurda kusarsa diye etkisi gitmesin. Uzun yazdım kusura bakmayın yardımcı olabilmek istedim sadece.