220322 Aysegularici canım bizim kapanma oldu açtırdık fakat tekrar kapanma olabilirmiş ıslak mendil kullanmamı önerdi . Ve krem olarak ne verdi ?
Seyturak Aysegularici tekrar kapanma olabilir düzenli kontrol edin bişey olmaz inşallah geçmiş olsun 🙏
Aysegularici Lütfen bilen bilgi versi sürekli üreyen mikrobu vardı idrar yolunda büyük ihtimalle yapışık olduğundan oluyor dedi doktor
Mucizeem Aysegularici ıslak mendil kullanmayın temizliğine dikkat edin kremleri düzenli olarak kullanın kapanma olmaz. Kızım da 2 kere tekrarladı 3. Olsaydı doktor açacaktı ama krem kullandıktan sonra gerek duymadı doktorumuz
Aysegularici 220322 iki tane verdi şuan kızı sallıyorum kalkamadim isimlerine bakmaya canım karıştır sur dedi ıslak mendili yıkayıp kullanırım sürekli zaten ay kapanma olmasın ya
Aysegularici Mucizeem ıslak mendili ben yıkayıp kullanırım hep direk uygulamam iki krem verdi ins kapanmaz iki hafta sonra tekrar gidecez
220322 Aysegularici hormon kremiyse sakın kullanma bize hiç krem vermedi sadece batikonlu su yap ve oturt biraz dedi . Ve her altını açtığında ellerinle açtır dedi
Aysegularici 220322 biri esteiol diye bişey kuzum kağıdı yanimdaymis diğerine bakaamdim ama bu krem vajinal krem yazıyor
Anniskoyum Kizim 32 aylik bende 1 ay once farkettim .ali fuat serpen yazsini okumusutum kendilgiginden gececgi yonunde oyuzden herhangi bi krem yada operasyon yaptrmadim
Aysegularici Anniskoyum benimki idrarda mikrop uretiyormus canım o yüzden olabileceğini dedi doktor 10gun hastanede yattık enfeksiyon mikrop için en son geçmemişti bide açalım orda birikiyor muhtemelen dedi daha önce nasıl farkedemwdim diyede doktor kendine stem etti
220322 Aysegularici hormon kremi o işte . Bi doktor bana verdi kapalıydı ozaman onun üzerine 2 doktora daha götürdüm keşke kullanmasaydın dediler . Hatta gatadaki doktor onu kullanırken senin bile eldiven takman gerekli dedi
Seyturak Aysegularici açtırmışsınız hemen kapanmaz korkmayın uykuluyken açın isterseniz ben geceleri açıyorum
ilaydaden Ben pişik olmasın diye her alt değiştirirken silip kurulayıp zeytinyağı sürüyorum doktorumuz bunun kapanmayı da engellediğini söyledi pişik olmasın diye yapıyordum ama onun için de ise yaramış
Aysegularici 220322 gercektenmi ya niye yapmış o zman bu doktor bana bunu şuan aklım çok karıştı zaten içinde kendi çöpü falan var