Ebhildav 50 günlük bebeğimin gogusunde başlayan ve yayılan sivilceler çıkmaya başladı nedir bilen varmı doktora gotrcem bilgisi olan varmı besin alerjisimi
peanutbutter Ebhildav kuruluk da olabilir. Kışa girerken cilt kurulukları artabiliyor. Bol bol nemlendirin. Doktora da mutlaka görünün tabiki.
papatya_1125 Ebhildav bebeği üşür korkusuyla fazla mı giydirdiniz acaba tam anlayamadım ama isilik gibi gözüküyor
Gmznr2909 Ebhildav anneme gösterdim sıcaktan ya da deterjandan olabilir dedi alerjik geçmiş olsun canım
Bellaela Merhaba! Cnm korkutmak istemem ama uyuz salgını çok yaygın umarım değildir ama hemen bi saglık Ocagı veyat bi doktora git Allah korusun şimdiden çok geçmiş olsun
Bellaela Ebhildav Ewt bebeklerde böyle oluyormus geçine int karşıma çıktı inş değildir çok zorlanır yoksa lütfen hemen doktora gidin
Aslidlmn Cok gecikmeden doktora gidin benim bebeğimin de böyle oldu uyuz cıktı inşallah sizinki değildir
Pnrbrn Malesef uyuza cok benzıyo aynısı benım oglumda geçirdi bizde alerjiden şüphelendik doktora götürdük domtorda alerji dedi alerji bölümüne randevu açtı alerji testleri yapıldı ama hepsi temiz çıktı ordaki doktor anladı uyuz bu çoçukdaki çıkanlar dedi