tarcinnn Kızlar merhaba, bende mochi var ancak çok çok az süt çıkartıyor. Şimdi benim hem iş yerimde kullanabileceğim hızlı sağım yapan bir pompaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum 🙏🏽🌸
Bet-ul tarcinnn merhaba isterseniz kratfın elektrikli sağma makinesi var bende ıkı üç kere kullandım satabilirim size
Polannem tarcinnn yok şarjlı değil prize takmanız lazım. Ama usb özelliği ile powerbank, laptop bağlayıp kullanabilirsiniz
Elisa_dmr tarcinnn bende bu gün kiwi marka sipariş etmeyi düşünüyorum hem emziriyorum hemde sütüm artsın istiyorum ama ne yapıcam kaç saate bşr sağmam gerek hiç bir bilgim yok umarım bana da fikir veren birileri çıkar ☺️
tarcinnn Elisa_dmr aynı fikirleri ben de isterim 🥲 benim de son zamanlarda azaldı gibi hissediyorum. Bestlak kullanmaya başlayacağım
tarcinnn Polannem anladım benim için zor olur ne yazık ki o :( öğretmenim iş yerinde fazla aparat olur ortada gibi..
Elisa_dmr tarcinnn valla bende o damladan kullanmayı düşünüyorum gittiği yere kadar emzirmek istiyorum:))
Polannem tarcinnn bende polisim emmeye devam edersek işe götürmem gerekecek. Aparatını geçtim sağacak ortam bulurum inş 😀
tarcinnn Polannem amazonda aventinkiler çok uygun ve minicik ondan mı sipariş versem diyorum ama . Hem şarjlıymış bizim bölümün lavabosu tekli ve temiz. Orada hemen sağarım diye düşündüm 🙏🏽 Kaç dkda sağıyor ki bir göğüsü? Kişiye göre değişir tabi de ortalama olarak