DAO ceylanguller Bol bol memede tut canım sakinleşir kucağında dursun huzursuzluk yapmıştır aşılar 1-2 güne geçer
Prensesannesi2022 ceylanguller calpol verebilirsiniz dediler mi bizim doktorumuz ateş olmasa da yarım çay kaşığı ver ağrısını alsın demişti ama siz doktorunuzun dediğini yapın tabiki 🤭
ceylanguller DAO memede almıyo normalde mama veriyoduk onuda almıyo yaklasık 5 saattir ugrasıyorum ama aglıyo hep
Cagla6060 ceylanguller canım ben fitil yazdırmıştım doktora onu verdim yarım çok rahat atlattık hem ateşlenme riskide kalmadı
ceylanguller Prensesannesi2022 verdik teşekkür ederim çok şükür biraz mama yedi biraz emdi şuan ağlamıyor bir çay kaşıgı verdik bundan sonraki aşılarda direk vericem bir çay kaşıgı tecrübe etmiş oldum acı bi şekilde
Prensesannesi2022 ceylanguller calpol tekrar verdiniz mi 2. Ayında 6 saatte bir verebilirsin dedi bize yada eklem yerlerine soğuk bez koyabilirsin 😥
ceylanguller Prensesannesi2022 koydum bugünde 37.3 lerde normal mi acaba bebeklerde kaça kadar normaldir internette hep farklı farklı yazıyo
ceylanguller Prensesannesi2022 bende bizim doktora sordumda aşı sonrası normal bir iki gün icinde gececektir diyor baska doktoea mı götürse. napsam
Feyzus ceylanguller nasıl oldu bebeğiniz bizde zatürre ve 5li karmayı dün olduk dün hızursuzdu bugün sabahtan iyiydi ama biraz önce seai kesilene kadar ağladı sizin kaç gün sürdü
ceylanguller Feyzus 3 gün sürdü cok zor geçti emmek istemedi mama istemedi agladı ateşi çıktı uyumak istemedi ama ayık ta duramıyordu cok sukur gecti
Feyzus ceylanguller huzursuzluk oldu bizdede ama şuan gazımızı çıkaramoyoruz bir etkisi varmı bilmitorum
ceylanguller Feyzus sanırım etkisi var cunku oglumda gazını cıkaramıyo artık ve gaz damlası vermek zorunda kaldım bugün
Feyzus ceylanguller geçmedimi pekii gazı, bizde aşı odası çok soğuktu üşüttü dedim artık çünkü bağırsakları sürekşi gurul gurul baya baya sesli hem elimi koyduğumdada hissediyorum anlayamadım