Kpln71024 Arkadaşlar sizler Bebeğinize 4.Ay aşısı ne zaman vurdunuz 4. Ayı doldurduktan sonra mı 4.ayın ilk haftası mı
berkinannesi_ Kpln71024 bebeğim yarın 4 aylık olucak aşı kartımızda 28 kasım yazdılar yani 4 ay 5 günlükken gidicez
Kivicik Kpln71024 sağlık ocağı bize gün verdi, 3.ay izleminde. 4 ay 2 günlüğüz bugün aşılarını ve rota aşısı 2.dozunu yaptık
sehnaz3466 Kpln71024 bu ayın 29 unda doluyor 4 ayı bizede Kasım 28 tarihi verildi sağlık ocagından o tarihte gidip yaptırıcaz
Happymihra Fark etmiyor ilk haftasıda vurulabilir 2 gün öncesindede vurula bilir bizim 2 gün öncesinde vuruldu
Kpln71024 Korktum bnde bir an ya aşı kartında 21 Kasım yazıyor benim bebeğim yarın 4 aylık oluyor nette baktım dyo 4.ayın sonunda vuruluyor diye
Kpln71024 Kivicik benim de 3 ay 29 günlük 4. Ay aşısını vurduk şuan huzursuz değil ama her an huzursuz olabilir
Yelizdemir PamukPrensesannesii aşıdan sonra cok ağladı mı aşı yapalı 5 saat oldu şuan cok ağlıyo ateşi yok ama ağrısı var galiba
Kivicik Yelizdemir malesef çok ağladı saat 9 buçuk gibi aşı oldu 15:30 dan sonra kıyamet koptu, krize girer derecede ağladı yarım ölçek calpol verdim sonra rahatladı🥺
Kelebek95 Yelizdemir bizde bugün öğlen yaptırdık çok ağlıyor ateşi çıkmadı ama ağrısı var diye calpol verdim
Yelizdemir Kpln71024 inşallah olmaz ama bizimkine ağrı kesici verdim yarım saat sonra keyfi yerindeydi şuan yine sanki huzursuzlandı 🙄 valla insan kıyamıyor yaptırmaya ağlamalarına ama yaptıtmasakta olmuyo fazla sürmez ağrısı inşallah 😒