Nkht2705 Merhabalar,oğlum 3 aylık hipp combiotic kullanıyoruz ama mama yemiyor artık malesef.Değişiklik yapmayı deneyeceğim de kullananlar memnun mu acaba???
iraz90 Nkht2705 aptamil bizde kabizlik yapti evolvia ishal yapti 2 aydir humana kullaniyordum bir iki haftadir mamayi tam bitirmiyor cok az iciyor bende degistirecem hipp almayi dusunuyordum bakalim begenecekmi 👶
Asl_ksp Nkht2705 merhaba biz de ilk zaman hipp almıştık ama bize kabızlık yapmıştı. Sonra evolviaya geçtik çok memnun kaldık gaz ve kabızlık yapmadı gelişim açısından da güzel bence.
Bsrylmz Nkht2705 ben kullanıyorum meme mama şeklinde destek olarak, memnunum bi sıkıntı yapmadı benim bebeğimde
Merve18 Nkht2705 çok iyi mama içerdiği vitaminler mineraller digerlerine göre fazla , balık yağıda içeriyor bize yaradı
Nkht2705 iraz90 insallah beğenir,ben 3 aydır hipp combioticten çok memnundum.Gaz,kabızlık,kilo alma sorunu hiç yaşamadım ama bugunler de direniyor mama hep çöpe gidiyor.Doktorumuz hippten sonra bu mamayı önerdi,bakalımm☺️
Nkht2705 iraz90 ay valla işimiz zor bu mamalarla,bebekten bebeğe değişiyor tabi etkisi ama insan merak ediyor işte
ayazasaf İlk 1 ay evolvia kullandık çok güzel kilo alımı oldu sonra gazlı oldupu için değiştirin ağtamil alın dediler aldmaz olaydık bin beter oldu sonra hipp combiotic iyi dediler onu kullanıyorum ama sanki evolviaya göre daha sıvı doyurmuyor gibime geliyo Tekrar evolviaya dönecem galiba 😞
Nkht2705 ayazasaf benim oğlum çok iştahlı olmadığı için hippte doyma konusunda sorun olmadı ama işte yemiyor artık😞bakalım bize de iyi gelir insallah,teşekkürler
Zeynep_D Merhaba bir haftadır kullanıyorum. Promatil den sonra ilk mamamız fakat bizde kabızlık var mamadan mı bilemiyorum Aptamil de kabızlık yapmıştı. Onun haricinde iyi gibi ama çok gaz yapıyor. Bebekten bebeğe değişir bu kullandıkça anlıycaz.
zeynepsametkuzey Bizde hipp 1 kullandik cok memnun kaldik her acidan .2 numaraya gectik 1 ay kadar guzelce iciyodu sonra icmemeye basladi . Once aptamil sonra evolvia sonra smilac sonra sma hepsini denedik.10 aya gelince hipp 3 aldim cok sevdi ama 3 gunde bir 61tl cok masrafli oldu. Smilac 850 grami 77tl fena degil bence .evolviada denedigimizde sevmisti bi sorun yasamadik.
Nkht2705 zeynepsametkuzey ben de cok memnundum hippten ,doktor belki geçici süreçtir dedi ama çok zor boyle de küçücük bebek bisey yemeyince😞Mamalar ateş pahası gerçekten de,kutuyu açmanla bitmesi bir oluyor
zeynepsametkuzey Bizde hipp 1 kullandik cok memnun kaldik her acidan .2 numaraya gectik 1 ay kadar guzelce iciyodu sonra icmemeye basladi . Once aptamil sonra evolvia sonra smilac sonra sma hepsini denedik.10 aya gelince hipp 3 aldim cok sevdi ama 3 gunde bir 61tl cok masrafli oldu. Smilac 850 grami 77tl fena degil bence .evolviada denedigimizde sevmisti bi sorun yasamadik.
zeynepsametkuzey Nkht2705 hipp in 4.aydan itibaren kilullanilan hipp in elmali sütlü princli kasik mamalari var onlardan alin normal ölcuyle devam sütünü yapın . Devam sütünün icindeki ölcekle yarisi kadar da ikisinden birini koyun biberona benim oglum 10 aylik kasik mama yemedigi icin oyle yapiyorum .meyve sebze corba yogurt seviyo ama kasik mama yemiyo uyumadan once vermek istiyorum gece bende boyle bir uygulama yapiyorum belki daha tok tutar diye. Yani tadida daha guzel oluyodur belki deneyebilirsiniz.