gurbet_gelini12 Ayyy kafayı yiyecem ya diyet+spor yapıyorum 1 kilo almışım tekrar daha geçen vermiştim nasıl oluyor almışım hemde 69 dan şimdi 73 olmuşum bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde 72 olmuştum ona üzülim derken 73 ne ya☹️☹️☹️
Hep_mi_uykusuz gurbet_gelini12 Adet gunune mi yaklastin ya da vucut kilo verirken eriyen yaglarin yerine su dolarmiş vucut kendini korumaya alirmis ondandir
Eternity gurbet_gelini12 Benim tartım parke ve fayansta farklı ölçüyor öyle bir şey olabilir mi? Yoksa Annababy +1 sabırlı bir şekilde devam etmen gerek, o zaman göreceksin
tarcinnn gurbet_gelini12 ay çok güldüm 😅 regl öncesi bende 2 kiloya kadar farkediyor. O olabilir ☺️ Bie de haftasa bir tartılın bazen öden yapıyor sonra atıyorum 2 kilo eksiliyor. Bol bol su için 🌸
Annababy Aşko önce kilo verirsin, sonra vücudun ödem toplar bu arada yağdan verdiğin zaman böyle olur. O ödem atıldıktan sonra göreceksin kilo verdiğini. Bizzat bunu diyen diyetistendi.
gurbet_gelini12 Eternity Bızımde fayans yerler her yerden farklı gösteriyor emin olmadığım zaman cocuklarımı tartıp öyle emın oluyorum😂😂
Nursenaglbtn Diyetini gözden geçirebilirsin 🤔 Ben şuan aralıklı oruç yapıyorum çok faydasını görmüştüm zamanında 👍🏻
gurbet_gelini12 Nursenaglbtn bende kaza orucumu tutuyorum ama bence en büyük yalnış çok çikolata yememde🤦♀️🤦♀️🤦♀️
gurbet_gelini12 tarcinnn olabilir benim adettime 10 gün var daha bide hergün tartılıyorum 😅😅oğlum da tartıyı yerınde görmese soruyor anne 6 kilo nerde dıyor🤣🤣🤣tartının adını 6 kilo koymuş yemekten sonra gıdıp hemen tartılıyor sankı çok kiloluymuş gibi
Askoglumkizim gurbet_gelini12 vücut yaktığı yağın yerini su ile dolduruyor canım sen devam ettikçe 60 kilo isen ilk başta 62 kilo oluyorsun çünkü taktiğin yağ hücresi su ile doluyor üç dört gün Sonra bir anda 58 oluyorsun merak etme ilk başlarda bende bu şekilde acaba yanlış mı yapıyorum diyordum sonra öğrendim taktiği emzirmiyorsan yeşil çay oneririm ödem atmak için
gurbet_gelini12 Askoglumkizim bunu hiç bilmiyordum vallah insallah öyledir ya ınsanın psikolojisi bozuluyor 🤦♀️🤦♀️
gurbet_gelini12 Deletedmom_58 ben zaten kaza orucuma başladım bugün 6. Günü m artı olarak sporda yapıyorum ama bıraz daha uğraşmam lazım
Meleknaz5 gurbet_gelini12 diyet tam değildir kalori hesaplayarak tüketmelisin. Bu da mı kilo aldıracak dediklerimiz bile kalorili. Bir de bayağı aç kalınıyor. En güzeli ekmek, makarna, pilav hiç yeme diğerlerini normal tüket hem aç kalmazsın hem zayıflarsın
gurbet_gelini12 Meleknaz5 belkıde en büyük yaptığım yalnıs fazla çikolata tüketmekdır ama ondan da vazgecemıyor yedıgım zaman hemen sporumu yapıyorum demekı işe yaramamış
momboys gurbet_gelini12 kan değerlerine baktırman gerek canım troid vit eksikliği vb varsa be kdar diyet yapsanda veremezsin almaya devam edersin
Deletedmom_58 gurbet_gelini12 tartılmadan önce mutlaka lavaboya gidin ve her gün aynı saatte tartılmaya çalışın. Hatta her gün de tartılmasanız çok iyi olur. Haftada bir yaparsanız daha çok vermiş gibi hisseder daha azimle yaparsınız.