Musabnannesi Arkadaşlar biraz saçma olacak ama. Trendyol da yeni kullanıcı oluşturunca yemeklerde %50 indirim kazanıyormuşsunuz. Bi tane fenomende gördüm uğraşıyorum yapamıyorum yeni kullanıcı nasıl oluşturabilirim bu hesabımdan çıkış mı yapmam lazım
1anne2cicek Musabnannesi evet cuma günü kullandım ilk defa sipariş verenlere özel oluyor 120tlik yemeği 60tlye aldim 10 tl de önceden vardi kupon ikisiyle birlik baya iyi oldu 😂😂 eşinin annenin vs adına acabilirsin
pembehanm Yenı kulşanıcı yenı e posta ıle acabılırsın ama aynı adresı yazarsan olmuyo uyarı verıyo o adres kullandıl tarzında
Musabnannesi pembehanm bu paylaşan fenomen her gün yemek söylüyor her gün de yeni kullanıcı oluşturuyormuş guya yalan mı söylüyorlar o zaman her gün yeni bi adresi nerden bulacaklar
pembehanm Musabnannesi valla ben esımden sıparıs verıcektım ama aynı adres ıkı kere kullanılmaz dıye uyarı verdı ekran
1anne2cicek Musabnannesi uzun zamandır hesabim vardi alış-veriş yaptim ama hiç yemek yada marketten alışveriş yapmadim kuzum o yüzden zaten ilk sipariş verenlere %50indirim oluyor :)
Zlm Musabnannesi heralde yani yeni kullanici diyo başka bir mail adresi ve telefon numarası lazım ama aynı telefondan olur mu bilmiyorum gerçi olur herlade belki telefonu satıp ikinci el aldınız
Musabnannesi 1anne2cicek anladım canım benim gördüğüm fenomenler kandırmış demek ki her gün yemek paylaşıp her gün yeni kullanıcı oluşturup %50 indirimli alın diyorlar
Pol34 Musabnannesi o linklere tıklanınca komisyon alıyorlar sırf dikkat çeksin tıklansın diye öyle yazanlar var
1anne2cicek Musabnannesi doğrudur tatlım sosyal medya kullanmıyorum hic birinden haberim yok o yuzden 😂
Ruzgarsmom1 Musabnannesi kadin bi cocuk dogurdu hergün disardan yiyolar bi de ben pisiriyorum da sekko yemiyo diyo😀😀
Musabnannesi Ruzgarsmom1 haha Allah seni 🤣🤣 aynen bende dinlemiştim onu dedim ne kocalar var 🤣🤣 yemek yemeyen hep dışardan yemek isteyen 🤣
Musabnannesi Ruzgarsmom1 takibi bırakıcam ya insanları kandırıyorlar kaç gündür heves ettim böyle bi şey yokmuş 🤣