dwoz Pablito Benımkide 15 aylık en az 6 7 kere kalkıo artık yatırırken Allahım bugun nolur uyusun sabaha kadar die yalvarıyorum çalışan anne olarak gün boyu gözler uykulu :(
Denizanasi92 Pablito 7.ayda başladı daha yeni düzeldi üzülerek söylüyorum 9 aylık olduk. Diş çıkardı 2-3 hafta bu yüzden sorun yaşadık. Sonra 2 uykuya geçme direnci başladı. Bi türlü ayarlayamayınca saatleri yorgun uyuyordu bu seferde gece bu yüzden sık uyanmaya başladı.
rsenyuz Pablito 7 aylıkmış ek gıdaya geçmediniz mi ? Benimki de 6 aylık aynı durumdayım saat başı uyanıyor uyutmaya çalışırsam ağlıyor ayakta olunca sorun yok
Serifekoc Pablito 6 buçuk aylık benim kızımda öyle sabaha kadar sürekli uyanıyor 🤦♀️Ben dişe bağlıyorum ama birkaç aydır böyle bu durum ne zaman düzelecek diye bekliyorum yoruldum artık 😕
peanutbutter Pablito bir yaşına kadar 15 dakika 20 dakika 1 saatte bir kalkardı. Bir yaşından iki yaşına kadar da 1 ya da 2 saatte bir. Şimdi iki yaşında belki bir kere uyanır ya da hiç uyanmaz. Birşey yapmadım bu süreçte. Hep yanımda uyudu ve her uyandığında meme emdi.
Seross10 Rabiacay bebeklerimiz aynı gün doğduğu gibi uykusuzluğu da aynı 😔 tuna da öyle o kadar sık uyanıyor ki beynim error veriyor artık
Rabiacay Seross10 bizimde öyle malesef, gece milyon kere uyaniyoruz. Cok zorlaniyorum, izne ayrilip uyku egitimi alacagim gibi duruyor 🙏🏻😔 inşallah duzelirler, inşallah 💐