Momisko yaramaz_bocegim ilyestaa Bu yorumlarınızı kocam görmesin zira hiç almaz şimdi yine bi umut var 🤣
Lalinn Momisko ilk çıktığından beri hiç özenmedim bana temizleyebilir gibi gelmedi hiç o yüzden bu yorumları görünce iyi ki de almamışım diyorum😏Philips elektrik süpürgem var çok memnunum
stella yaramaz_bocegim ben mop 2 pro kullanıyorum çok iyi. Bence haritayı silin baştan oluşturun. Ortalık toplu olsun her şey yerinde olsun
3310umbozuk Bende almıştım asla harita çıkaramadı minnacık eve geri gönderdim ben hiç uğraşamam yaşasın eski usul Philips süpürgem
Dilekcann yaramaz_bocegim Bende kullanıyorum aynısından hiç öyle bi sorun olmadı,harita yaparken sadece kenarları süpürü etkinleştirdiniz mi?
yaramaz_bocegim Dilekcann öyle bir seçenek mi var acaba hiç görmedim uygulamada. Aynı cihazı mu kullanıyoruz?
RainOverMe Benim cıhaz tek seferde cıkarmaya basladı onceden 3 seferde oluyordu, uygulaması guncel mı acaba nr zaman aldınız makınayı. Mijia 1c 2 in 1 bendekı de gorselı aynı makınelerımızn
yaramaz_bocegim RainOverMe evet güncel. Sadece ilk çalıştırdığımda %40 yaptı sonra yapmıyor anlamadım. Zaten şarjı da yetmiyor geri gidiyor. Devam etme modu da etkin ama tam temizlik olarak gösteriyor
Wolverine yaramaz_bocegim önce reset atıp tekrar kurulum yapın sonra sarjindan çıkıp kendi şarjı bitip geri dönene kadar dokunmayın. Kaldığı yerden devam edip kendi geri dönsün yuvasına. Harita 3 tam temizlikte çıkar normalde.
Dilekcann yaramaz_bocegim Evet aynı cihaz öyle bi seçenek var mi home uyggulamasında onu etkinleştirmediğiniz için olmuyor
RainOverMe yaramaz_bocegim o zaman sıfırlamanız gerek yuzde 40 bır tam temızlık anlamına gelıyor 2. Tam temızlıkte yuzde 70 oluyor. Ya da yerde cok esya engel varsa ondan uzuyor olabılır ılk aldıgımda benım makıne de aynı sorunu yaptı yerını degıstırdım bırkac defa sonra o sıkıntı kalmadı. Cıhaz duvar kosesıne mı kurulu yoksa oldugu odanın orta yerı cıvarlarında mı. Bır de wifi ye yakın mı
Denizanasi92 yaramaz_bocegim kenarları süpür seçeneği var ayarlarda onu yapın tek seferde harita çıkarır. Ya harita olayı biraz gıcık ben bazen basıyorum tuşa kapısını kapatıyorum odanın yapıypr öyle
yaramaz_bocegim Denizanasi92 bunda yok kenar özelliği 🤦♀️ ilk gün karıştım o harita ile şimdiki farklı oldu o yüzden mi acaba. Engelledim biraz 😬
yaramaz_bocegim Eternity ilk gün karıştım engelledim biraz o yüzden mi acaba 🤔 o ilk haritası ile şimdiki farklı oldu
merveladam78 yaramaz_bocegim pro plus mi siyah olandan eğer ondansa yardımcı olabilirim benim de öyleydi duzeldi
MelindaMelisa yaramaz_bocegim Güçlü modda haritalandırdıysanız şarjı yetmiyordur. Bendede var 3 kerede tam harita oluşturdu. Şarjdan hiç çıkarmadım kendisi çıktı şarjı bitincce geldi. Siz hiç karışmayın kurcalamayın. Gönderin çıkarır haritayı
Moomm Bendekid3 Xiaomi vacum mop 2 lite hiç memnun değilim bı odada hep aynı yeri süpürüyor dönüp dolasip aynı yeri supuruyo başka yerleri hiç supurmuyo 😏
Denizanasi92 Lalinn ya bence kendinizi teselli ediyorsunuz hanımefendi yanlış yapmış kenarları süpür deyince hızlı yapar. Gayet pratik bir alet güzel de temizliyor . Bulaşık makinasına da eskiden böyle deniyordu şimdi temel beyaz eşyalar arasında 😃
Momisko Lalinn özenmek ile alakalı değil belki gerçekten ihtiyacım var sen ne biliyorsun herkesin ihtiyacı bir değil benimde dyson kablolu var philipsten daha iyi olduğuna eminim ve memnunum ama devamlı aç kapa bıktım dk başı ev süpürmekten bıktım çocuklar hep kırıntı yapıyor birazda kendi kendine temizlensin Her kullanıcı yorumu bir değil çok memnun olanlarda yok değil bence kendi kendinize muhalefet çıkmayın
Wolverine Lalinn kesinlikle evde bir bulaşık makinesi kadar ihtiyaç bunu robot aldıktan sonra anlıyor insan. 3 yıldır hayatımda iyi ki var. Şuan oğlum hasta mesela ama evi süpürdü canımın içi siliyor ve ben de oğlumun yanında uzanıyorum 🙏🏻 tavsiye ederim alın
Lalinn Denizanasi92 neden kendimi teselli edeyim çok aman aman pahalı bişey değil ki gider alırım çok ihtiyacım olsa ben kendi adıma gerek duymadım diyorum iyi ki de duymamışım diyorum