Momisko papatyasevdalisiii hayır almadım ama doğum gününde polis kostümü ile kask kelepçe vs ile hediye geldi poliscilik 😅 oynarken giyiyor kullanıyor 😅
lalbg Dilaylaa ben de hiç sevmem. Almam da hoş zaten oynayacak yaşta değil henüz ama oynayacak yaşa gelince de almam. Bi şeylerin, standart güzellik algısının çocuklara empoze edilmesine karşıyım.
Dilaylaa lalbg baby alive bebekleri var minik , eşyaları felan da var yatağı mama sandalyesi tarzı benimkinin favorisi onlar . Beyazı var esmeri var siyahi var cok tatilar 🌸 bayağı oyaliyor 😅 Nil suan oynayabilir ilgisini çekerse 💕
lalbg papatyasevdalisiii silahtan oyuncak olmaz eğitici bi tarafı da yok zaten. Çocuk saçma sapan “dıkşın dıkşın” diye ortalıkta gezecek çok saçma.
BuzluKahve Balim61 bilmediği şeyi neden istesin? Hadi istedi diyelim, uygun olmadığını açıklarım. Bıçakla oynamak istese cezbetmesin diye verecek misiniz eline? Ayrıca siz eline veriyorsunuz diye herkes veriyordur algısı da saçma. Yalancı mıyız biz?
Balim61 BuzluKahve Eline alacagi hercej silah veya bıçak degil.Ben almadigimi soyledim zaten bize verilen oyuncakalrin icinde vardi atmadim bnde ozellikle onlari nadr alir oynar. Yalanci demiyorum ki neden sadece siz ustunuze alindinz bu kısmı alanlarda almiyorum vermiyorum diyenlerin icinde bende vermiyorum almiyorum der diyo yani. Ben almadigimi ama verilen oyuncaklrda oldugu icn arada bir oynadigini diyorum herkse veriyodr demiyorum verenler cok fazla
lalbg Dilaylaa onlar genelde 3 yaş üstü:)ama aklımda olsun. Bizimkinin de bi ton bebeği var ama hepsi çıplak kıyafet sevmiyo 😂😂
lalbg Dilaylaa almışlar bi tane de baby alive bulamamışlar. Toyzzshopa falan gidince ben bakarım artık ama çok sağol bebek🥰
Balim61 bumbusannesi Illa bildiginden degilki bi oyuncakciya girsn arabaya bakar genlde ama silahlrda renkli olcgi icn illaki dikaktini ceker bildiginden degl ama dikkt cektgi icn ister. Benm bebegim mesela gitsek ya arabalara bakar ya toplara yda pastonlu tekerlere vs.silah hic almadik ama bi arkads oyunck vermisti bize 2.3 tane silah vardi onda onlar var evde mesela nadirdenolsa arada alir eline