Deletedmom_68 papatyasevdalisiii almadım almam da yarın öbür gün bir polis görüp mesela özenirse belki polis seti gibi bir şey alırım kostümü,kelepçesi,tabancası gibi arada izin veririm o şekilde oynamasına ama sadece silah nayn
Dilaylaa Sevmediğim oyuncaklardan özellikle erkek çocuklarına alıyorlar şimdi herkes almıyorum yazar ama :) çocuklar etrafta küçük polaat Alemdar gibi geziyor
Kereminannesiii Dilaylaa oğlum 3 yaşında almadım sevmiyorum da ama okula gidiyor sanırım bir arkadaşından gördü evde dıkşın dıkşın tab tab geziyor maalesef
lanadelmiyav Dilaylaa yoo almadim ogluma. 20 aylik, aklimizin ucundan bile gecmez oyuncak silah almak:)
-Cedric papatyasevdalisiii eşimin iş gereği silahı var onu bile göz önünde bulundurmuyoruz saklıyoruz özenmesin diye . İmitasyon silah bile olsa aklına sokmaya gerek yok. Silahın bi eğitici özelliği de yok zaten . Asla eve sokmam.
Zlm papatyasevdalisiii benimki kız ama erkek olsada almak istemiyodum. Hoş benim vardı bı etkisi olduğu hayır ama bence yetiştirme ilede alakalı olabilir mesela silahla polis asker olabilir yada gidip ona ateş et buna ateş et gibi serseriye olabilir
Poyrazin_annesii Sadece su tabancası alırım pda eglenmek ıcın bebegımle oynamak ıcın😊 bırbırımızi ıslatırız😂 ama dıger sılah tarzı olanları bnde sevmıyrm helekı bu mermı tabancaları varya oldum olası nefret etmşmdr
mysa2 papatyasevdalisiii oğlum 3 yaşında araba hariç oyuncağı yok denecek kadar az büyük seyler haricinde yine . Silah asla almadım açıkçası sevmiyorum onaylamıyorum da zaten oğlumda o kötü diyor istemiyor .
Balim61 papatyasevdalisiii Alsan nolcakki yetistirme tarzi onemli. Ben almadım ama bikac oyunck verimisti hi tanidk onun icinde 2.3 tane var kuck büyük aklina geldikce bakr oynar yoksa oyle kosede duruyolar. Biseyi kisitlamak daha cok cezbettirir insani ona karsi daha cok merak oluşturur bukadr kasmama tarafyim. Asla almam diyenlerindenilla evinde vardir hani inanmam ozellikle birz dha skillanms cocuklr ozellikle erkekler oyuncak gorse ya araba yada silah ister.Boncuk atanlar falan olmayabilir ama sadece silah gorunumlu atmaynlar bile var yani ondn alir alanki cogu aliyodur
bumbusannesi Balim61 hic de yok almadim almam da nr alaka ona verecegim parayi daha yararli briseye veririm 2 tane cocugum var cocuk bilmedigi birseyi istemez ki zaten neden cezbetsin
BuzluKahve Balim61 bilmediği şeyi neden istesin? Hadi istedi diyelim, uygun olmadığını açıklarım. Bıçakla oynamak istese cezbetmesin diye verecek misiniz eline? Ayrıca siz eline veriyorsunuz diye herkes veriyordur algısı da saçma. Yalancı mıyız biz?