AlyaDuru_ve_Annesi 1 yaşında kızım kabız kaç gündür zor yapıyor küçük küçük ikiniyor yapamıyor ne yapabiliriz hemen yapması için
_bahar_ AlyaDuru_ve_Annesi probiyotik araştır canım bağırsak florası bozulmuştur maflor u bir arastir
Olimbonii AlyaDuru_ve_Annesi hastaneye gitsen lavman yapcak o daha kotu bence evde enjektörle saf zeytinyağı verebilirsiniz makatina benim bebegimde kabiz oluyo o sekilde veriyorum enjektöre 2 cc kadar zeytinyağı cekip makatindan içeri sıkıyorum sonra kendiliginden yapiyor
Meltemingo AlyaDuru_ve_Annesi probiyotikli mayayla yogurt yapip yedir canim ben hep yogurdunu probiyotikli mayayla yapiyorum cok sukur kabiz sorunu yasamioruz
_bahar_ AlyaDuru_ve_Annesi sezaryen doğum mu besin alerjisi var mı antibiyotik kullandı mi bunlar bağırsak florası bozan şeyler o yüzden kabız olur bağırsak florası düzgün olsa günlük kakasını yapardı
Olimbonii AlyaDuru_ve_Annesi maflor kolik bebekler icin ve bagirsak düzenlemek icin kullanılıyor probiyotik yani benm bebegim gazli oldugu icin bu damladan suan kullaniyorum bi zarari yok daha 2 aylik bebegim ama bagirsakta duzenliyo
AlyaDuru_ve_Annesi _bahar_ sezeryan canım alerjisi yok antibiyotik bilmiyorum sadece Calpol veriyordum arada
_bahar_ AlyaDuru_ve_Annesi canım o yüzden probiyotik ağırlıklı besleme çalış bebeğini ev yoğurdu ev sirkesiyle yapılmış turşu vs gibi maflor araştır hızlı çözüm icjn şuan iyi bir probiyotik
Olimbonii AlyaDuru_ve_Annesi ben daha cok gaz icin aldim gazda rahatlatıyor ama benm bebegimde cok kaka yapmıyor dogdugundan beri o sekilde
Sapsikanne AlyaDuru_ve_Annesi ben oğlum kabız olduğunda doktoruna sordum gliserin fitil koy dedi yarım saat içinde yaptı kakasını
Meltemingo eserekli_kiz11 marketlerde satiliyor canim migrosta war file markette şokta da olmasi lazim