AgahBeyinannesi Raspinge giden memnun kalan yada kalmayan var mi arkadaslar ? Ben 8 seans 1100 tl ye aldim mart ayinda basliyorum. Çok merak ediyorum çünkü olumlu sonuç kadar olumsuzda gördüm yorumlarda. Yoksa para çöp mü 😭
momlifetime AgahBeyinannesi Bende gitmeyi istiyordum şikayetlerinde bazıları kalıcı yanık oluştuğunu dile getirince vazgectim bi arkadasım gitmişti oda acıdan dolayı devam edemedi
kuzey-21 AgahBeyinannesi ben o bayana asla güvenmiyorum. Geçenler de ablam göğüsten ameliyat oldu hemşire Dilan polatı ağzından kaçırmış. Herşeyi hastanede yaptırıyor sonra kendi şubemzde yaptık dye kandırıyor 😂
Anuraky AgahBeyinannesi dikkat edersen yediğine içtiğine işleme giderken ve bol su içersen sonyc alırsın
AgahBeyinannesi Anne1byz momlifetime Allah allah ya peki bunun bi sözleşmesi falan yok mu allah askina bana garanti vermesi lazim vermiyorsa inceltecekse şikayet ederim
geceuyumayanne1 AgahBeyinannesi ya bende raspinge gitmeyi düşünüyorum ya göbeğim bı turlu gitmiyor sanırım gidecem de inşallah fayda eder de gider bu göbeğim