Ada-21 Egem06 1 hafta su degmemesj gerekiyormus hatta görümcemde kızının. Kulagini.deldirdi onada.ayni seyi dediler
Egem06 Ada-21 işte bana delen kadın öyle demedi kıkırdakta olana 3 gün su getirme dedi normal ikinci delik kulak memesinde olana bugün değdirme yeter dedi anlamadığım şey neden 1 hafta önce şişti
Egem06 Haffuse tabancayla delindi sağ kulak hem kulak memesi hem de kıkırdak deldirdim kıkırdakta sorun yok ama kulak memesi olan taraf şiş küpeyi de çıkarttım 4 saat oluyor herhalde delik açıktır diye düşünüyorum 🤨
Egem06 Ada-21 oğlumu uyutmaya çalışıyorum uyusun hemen kalkayım takayım birde takmaya zorlayınca kanadı
Ada-21 Egem06 siz bence göz teramisini alin ve onj kullanin antibiyotikli hemen toparlar ben kizima surdum altin takarken birde elniz temiz tırnağınız varsa.kisa olsun
Duruuannesi Egem06 antibiyotikli kremlerden sürebilirdiniz küpeyi yavaş yavaş hareket ettirip. Su flan mı değdi acaba
Duruuannesi Egem06 muhtemelen o yüzden olmuştur. Küpeyi çıkarttıysanız tekrar zorlamayın daha kötü olmasın :)
birannebirmelek Egem06 teramisin sürün derim benim kulağımda 8 delik var her seferinde kullandım. Sadece bir kere çok aşırı şişmişti iltihap olmuştu üstüne yattığım için o zaman da teramisin geçirmişti
Burcubuse26 Egem06 yıllar önce bekar ve fit bir kadınken göbeğimi deldirdim sgsgshshdh allahım ne çektim iyileşmedi Bir türlü vucudum kabul etmedi onu asla🤣 enfeksiyon varzs bence fucidin krem sürün geçmiş olsun ❤️🩹
Egem06 Duruuannesi valla oğlumu uyuttu. Hemen taktım çok zor oldu gözümden yaş geldi ama taktım halende takılı
Egem06 Arimayam çok istedim eşiminde zor ikna ettim istememişti tek kulak deliğin var yeter diye ama heves ettim ne yapayım😔🤣
HONEYBABY_ Egem06 Kanturun yağının iyi gelmediği birşey yok. Mucize gibi birşey. Yalnız aldığınız yerin doğal olduğuna emin olun varsa etrafınıza sorun doğal olsun.
Burcubuse26 Egem06 izi duruyor tabi eşimle sevgiliydik o zamanlar sanırım ya yeni tanışmıştık🤣 göbeğğ açık gezniyordum ben 🤣 şmdiden nasıl kapatsam die uğraşıyorum çatladı hep🤣
Slmnese Egem06 evde izotonik su vardır mutlaka onla silin güzelce mikrop kapmasın eczaneden de furacindi sanırım ismi antibiyotikli krem alın şişliğini geçirir
Egem06 Slmnese yok 😂😂alayım bugün biraz daha iyi gündüz iyi de akşam kafamı yastığa koyduğum an başlıyor ağrımaya