1morportakal Kızlar merhaba. Granit tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Daha önce karaca kullanıyordum ama karacadan porselenlerim dışında memnun kaldığım bi ürün yok. Jumbo Stone 7 parça granit seti düşünüyorum. Jumbo kullanan var mı aranızda?
izmirlokma 1morportakal ben emsaninkini kullaniyorum bir tenceremde 1 bucuk yil sonra sorun yasadim granit kaplama kucuk bir yerden yandi firmayla gorustum tum tencere setini onlara gonderdim incelemeye aldilar ve yaklasik 1 bucuk ay sonra bana tum tencere seti yeni olarak geldi hic umut etmiyordum ama sagolsunlar ve tencerelerimden cok memnunum bu arada emsan diamente tencere setini kullaniyorum.. Firina girebilme ozelliginden dolayi kulplar isiniyor evet ama ben alistim rahat tutabiliyorsunuz yine de oneririm 👌👍🏻
Gly_87 1morportakal jumbo degil benimki korkmaz marka celik tencerelerm,sahan setim,kucuk tencerelerm acayip memnunum tavsiye ederim
Aybuke90 1morportakal 5 yıl olacak oms marka kullanıyorum. Çok memnunum küre set diye geçiyor. Ben memnun olunca kardeşim de aldı güveç şeklinde olandan evlenirken onun da iki yıl oldu gayet memnun ağır biraz tek sorun o olabilir.
asiltonunmommysi 1morportakal yemek takımlarımdan memnunum ama Celik ve granit uzak dursun bende istemiyorum kullanmak artık Keske fiyatlar artmadan önce alsaydım baska
Nurcukk01 bende şurda çelik tencere önerisi bekleyebilir miyim ☺️ granitlerim benim de çöp oldu valla
1morportakal Nurcukk01 Çelik tencere de karacaya yaklaşmayın bile. Bugün olsa çelik tencerelerimi zwilling düşünürdüm. Zwilling four star bıçağım var bi tane harika bi bıçak
yeninesilmom 1morportakal yaa yorumlara baktım herkes karacadan uzak durun demiş tamda karacadan toplu bi tencere tava alışverişi yapacaktım. Neden peki
busrader90 Schafer granit tencere kullanıyorum çok çok memnunum ve kaliteli. Tek dezavantaji kare olması makineye sığması açısından beni zorluyor.
busrader90 3 yıldır kullanıyorum. Çizilme olmadı ama ben hep tahta kaşık kullanıyorum. Metal kullanabilirsiniz demişlerdi ama kullanmadım yinede.
1morportakal busrader90 Benim karaca granitlerim 6 yıl oldu çok da haksızlık etmeyeyim idare ettiler ama tek sorun çizilmeleri değil sağları filan da yanmıştı
Minikkkuss Üstte kalsın bende arayıştayım biraz önce karaca için post açmıştım ama onu sildim aklımdan yorumlardan sonra 😅
1morportakal yeninesilmom Yani tencerelerim çizildi granit olanlar sapları da yandı hadi benimki yanlış kullanımdan diyelim ama çelik tencerelerim de çok kötü ya. Çaydanlığım var mesela aldığım sene kenarları sapsarı oldu ki aldığım dönemde mağazadaki en pahalı çaydanlık oydu tam bi pişmanlık 🤦🏼♀️
1morportakal izmirlokma Granit tencere setinden sonra döküm tencere de almayı planlıyordum ayrıyeten fırına da girmesi açısından bir de döküm bi tencerem de olsun istiyorum