Ygz536 Solguncicek1 tabiki okuyabilirsinn. Etrafımda o kadar çok varki açık öğretimle çocuk gelişimi sosyal hizmetler vs mezunu olan. Hatta covid olduğundan kaç yıldır sınavları online oluyor. Keşke kaydınızı yaptırsaydınız kasım ayında aralık ayında ilk sınavı varmış. Yapabilirsiniz 🌸
M-K Evlenince ilk okul mezunuydum. Eşimin desteği ile yeniden başladım ve hâlâ devam ediyorum. önlisans 1. Sınıfım. Kpss sınavına girdim iyi geçti. Şu an alan sınavım için canla başla çalışıyorum. Geç kalmış sayılmazsınız. Hemen başlayın.
zeynepolurmu Solguncicek1 açıktan lise bitirip Üni sınavlarına 9 aylık çocukla birlikte hazırlanarak çocuk gelişimi kazandım hemde örgün şimdi staj yapıyorum kızım da 2 yaşında bu sene son senem 🤗
Zarifokur Solguncicek1 Merhaba liseyi açık liseden okudum . Üniversite sınavına girdim . İstanbul’da Üniversiteyi örgün kazanıp öğretmen oldum . Üniversite de yüksek onur belgesi alarak okulu dereceyle bitirdim . İnanın hiç bir şey için geç değil . Şuan da evdeyim oğlumla ama ikinci üniversitemi okuyorum . Eğitimin yaşı yoktur. Yaparsın buna inanmalısın .
Zlm Solguncicek1 benim yengem kaç yaşından sonra köşeyi ve üniversiteyi açıktan okudu yaparsınız neden yapamayasiniz
Delal_Ahsen Solguncicek1 öğretmen bi arkadaşımla aynı okulda görev yapan bi kadın öğretmen ortaokuldan tut liseyi ve üniversiteyi açıktan okumuş sonuç şuan öğretmen. İnsanın isteyipte yapamicağı hiç birşey yok yeter ki hevesin ve azmin olsun. Umarım okuyup hayallerini gerçekleştirirsin 🌸
Tazesine- Solguncicek1 Açıktan lisemi bitirdim sosyal hizmetler kazandım ama evlenmeyi tercih ettim 🤷🏻♀️ Hala okul kaydın vardır ne olur ne olmaz dünya hali
Deletedmom_64 Solguncicek1 ben liseyi açıktan okudum ama üniversite evlenince hayal oldu eşiniz destek oluyorsa sonuna kadar götürebilirsiniz