Pembesarellee Kızlar stardoll oynarmıydınız küçükken ben çok severdim hala ara ara oynuyorum bilgisayar olunca 😃🤭 size sorum telefondan oynanıyor mu oynayanlar var mı yöntemi nasıl bahseder misiniz
Birdunyabircennetannesi Pembesarellee Eskiden oynardım çok severdim hala var mı onu bile bilmiyorum 😅
birminikbebekannesi Pembesarellee bende çok severek oynardım ama telefon uygulaması hiç güzel değil alakası bile yok
Pembesarellee Birdunyabircennetannesi ahaha yalnız değilmişim sevindim 😂 bende çok severdim bilgisayarda var ama telefonda yok sanırım.
Pembesarellee bebislimom bende çok severdim oynardım çok güzeldi ya 😂 bilgisayarda var da telefonda var mı bilmiyorum
birminikbebekannesi Pembesarellee telefon formatı da eskisi gibi değil ben beğenmedim şahsen bebek bakmaktan bilgisayar oynamaya vakit bulacağımı sanmıyorum 😅
Lunaluu Pembesarellee 😂😂 ben değilde kızkardeşim çok severdi sürekli çıktısını aldırırdı bana😅 bir keresinde hesabını çalmışlardı saatlerce ağlamıştı 😂 ne uğraşmıştım geri alabilmek için😂