Btl411 Bebeğinizin ilk tırnagını ne zaman kestiniz 43 günlük çok elleri cesaret edemedim ama eldivenleride çıkarmak istiyorum artık bişeylere dokunsun istiyorum ama bilemedm
37inci Btl411 20.günde kestim ama incitirim diye cok korkuyordum kestikten sonra Eldivenlerini cıkartık. Sizde cesaret edip bebişinizin güZel tırnaklarinizi kesin. Ellerini tanimasina ve size dokunmasina müsade edin güzel anne 🙂 hayırlı günler
_tospikannesi Btl411 15 günlük falandı uyurken dikkatlice kestim çıkardım eldivenli dahada durdurmamalısın hava alması lazım çok bile durdurmuşsun ayrıca ellerinin farkına varması temas etmesi çok önemli bunuda eldivenle yapamaz
Thanim Btl411 ben 1 haftalik olmamisken kesip cikarmistim zaten butun eldivenler buyuk geliyordu sinir oluyordum 😃
Alperenimm Eldivenini çıkarın bence ben çok erken çıkardım elleri içinde terliyo nemli olur mantar vs olur diye uyurken kesin dibnden kesmeyin yeter
nazo58 Btl411 40 i çıkınca kestim anca kesilecek kadar oluyor zaten öncesinde kırılıyor du kendi.. Eldiven bende takamadim sevmiyordu minigim canim
Btl411 Sakura-chan 40 o çıkmadan kesilmezmiş herkes öyle dedi bekledim şimdi de çok hareketli kestirmiyor korkuyorum etini keserim diye
Sevdammm08 Doktor 2 aya kadar eldiven kalsın göz korneasını falan çizmesin dedi 2 Aydan sonra anlama ve kavrama gelişiyor 2 ay olunca çıkar dedi . Bende 40 ı çıknca kestim
Duruduygu Btl411 eldiven 1hafta taktım sonra çıkardım ama zaten sıcak siz bencede takmayın kesmeye casaret edemiyorsan bebek törpüsü var onunla torpüle göz bebegini falan çizer allah korusun ama kesersin benim kadar casaretsiz biri bile kestiyse ama ilk zamanlar törpüledim uyurken kes zaten kagıt gibi tık tık kesiliyor
Myagz Btl411 ne kadar erken o kadar iyi canım motor gelişimi için eldivenlerin çıkması lazım. Cesaretini topla uyurken kesebilirsiniz elleri hem bu sıcakta eldivende kalmaz hem de dokunması lazım ben bir aylıktan beri bu dokulu kitaplar var onlara dokunduruyorum
Ayseciginannesi Btl411 eldiven kullanmayi biraktigimda kestim. Eldivenide 40 gunlukken kullanmayi biraktim. 40 gunlukken kesmeye basladim yani