Meovvmeovv Bilginiz var mı 2020 yılında evlenirken almıştım bir daha aynı tabaktan temin edip takımı tekrar tamamlayabilir miyim?
Hayriyeasel Meovvmeovv Canım sitesinde var ve şubelerden de parça temini alabilirsin benimde tencere kapağim kırıldı vakit bulursam bende temini edecegim
Pol34 Meovvmeovv kırık garantisi varsa aldığınız ürünün evet yenisini talep edebilirsiniz ama kırık ürünü atmayın istemişlerdi benden
Meovvmeovv Hayriyeasel yaaa :( peki kırık garantisi soruyorlarmış ya aynı takımı tekrar satın almak istesem naparlar acaba :( çok güzel tabaklardı ya çok üzüldüm
Meovvmeovv Pol34 kırık garantisi olup olmadığını hatırlamıyorum ya evlenirken çeyize almıştım oda şimdi tatlı koyarken elimden kaydı gitti 2 tanesi takımım bozuldu :( parçalarını götürürüm götürmesine de inşallah yardımcı olurlar
Meovvmeovv Pol34 birde fatura felan öyle şeyler istemiyorlar dimi? Attım çünkü ben fişi faturayı elimde sadece gönlüm kadar kırıl tabaklar kaldı 😂
Deletedmom_32 BihterZiyagil_ benimde çaycımın üstü kırıldı elimden düşürdüm kullanıcı hatası olarak kabul ederler mi göndersem
2-prensannesi Deletedmom_32 ücret karşılığında yenisini alabilirsin eşimin yeğeni öyle yaptı 150 TL almışlardı ondan şuan ne kadar bilmiyorum
Meovvmeovv Hep_mi_uykusuz aman aman 🤦♀️ hiç bişeyimi kırılmasa keşke geçen kahve fincanlarına bakim dedim 1000 tlye kahve fincanı yapmışlar gözlerim pörtledi şuanda içim içimi yiyo tabaklarım gitti napıcam diye 😮💨😂
Meovvmeovv Kahannesi onuda hatırlamıyorum ki :( siteye baktım aynı tabaklara bakmak için sitesinde de yok muhtemelen kaldırdılar
Meovvmeovv Pol34 ayy tamamçok teşekkür ederimm çok iyi oldu söylediğiniz bende tabağı yanımda götüreyim bari pudingli mudingli şuan ama olsun hhaha napim koyarken kırıldı😂
Pol34 Meovvmeovv benim de daha 15 günlük evliyken eve gelen misafirin çocuğu kırdı. O kargaşada mutfağı toplarken attım nerden bileyim vermeyeceklerini 😂
Meovvmeovv Pol34 ben yine 3 sene kullanmısım size üzüldüm geldiği gibi gitmiş 😅 neyse artık oldu olan benimkini de tedarik etmezlerse yapcak bişi kalmadııı