Haffuse OptimusPrime yaa cok tesekkurler, uskudardayiz biz, tuzla cok uzak kaliyor, dogum icin gidemezler
Can_can Haffuse eski sur hastahanesi yeni camlica hisar hastahanesi özgür hanim var ben çok memnun kalmıştım sezaryen sonrası hiç sorun yaşamadım. Ben 2020 şubatta dogum.yaptigimda 2000 kusurdu suan fiyatlar ne bilmiyorum ama
Merveeemeeliss ervakusunannesi ah zeynep elmalı canım doktor bnmde orda oldu sezeryanım çok güzel ilgileniyor lar
Haffuse Merveeemeeliss zeynep elmali olabioir, yengem arastiracak🥰 cok tesekkurler… Ilk sezeryanin iyilesmesi cok zordu, insaAllah ikinci sezeryani kolay gecer diye ince eleyip sık dokuyoruz…
Aylin_07 Canim camlica erdem hastanesi dr adalet zati can çok bilgili bir dr yeni doğum yaptım ben 4.5 ay oldu herseyle ilgileniyorlar ben çok memnun kaldım evlendikten sonra takupli hastasıyım doğum takiplerim hep ondaydi arastirirsaniz memnun olan çok sezeryan oldum yaklaşık 3.5 bin TL ödedim hastaneye 2 tam gün 3.gun öğlene kadar hastaneye
Haffuse Aylin_07 adalet hanim bi bana mi adaletli davranmadi acaba… O doktor yuzunden ben bebegimi kaybedicektim… O yuzden erdem hastanesi benim gozumde kasaptan farksiz… Erdem hastaler gurubu benim icin karaliste😅
kuccukpremsesinannesi Haffuse Ümraniye de Eva klinik. Şükran akalın. Mükemmel bir doktor diyebilirim. Bir doktordan daha fazlası oldu bizim için. Birkaç seçenek var hastane için şuan fiyatlarini bilmiyorum ama o fiyata kesin vardır. Ben geçen sene o 3000 e olmuştum sezeryani çünkü
Haffuse kuccukpremsesinannesi klinik doktorlari, genelde 6.000 hekim ucreti aliyor, hastaler de ameliyat ucreti 6.000 🤧 O yuzden ozel klinik doktorlari maddiyat acisindan tercih edemiyoruz ya😪
ervakusunannesi Haffuse aaa şaşırdım açıkçasııı, acaba aniden mi oldu belki o yüzden bilgi vermediler, gerçi bu doktorla alakalı bence onun saygısızlığı
Haffuse ervakusunannesi gerci sosyal medyadan aninda buldik hangi hastane gittgini ama, uzak bir hastaneye gecmis… Ya hastanede sormuslar, “bilgi veremiyoruz” demis danismadakiler… Ben, hastane yonetiminin doktorun konusmasina izin vermedigimi saniyorum…
Merveeemeeliss Haffuse ya doktordan mı farkediyormhaataneden bilniyorum ama ben hemen ayaklanmıştım ameliyat sonrasıda çok çok iyi bakıyorlar 2 gün hastanede
kuccukpremsesinannesi Haffuse ayrı ayrı ücret almıyor ki ama. Doğum sonrası çıkarken ödeme yaptık. Doktora ayrı hastaneye ayrı ödemedik yani. Bir sorun isterseniz. Ama yine de siz bilirsiniz 😊
Haffuse kuccukpremsesinannesi aaa cok sevindim oyleyse, cok tesekkurler😘 tavsiye ettigin doktoru yengem arastiracak😘😘😘