Tugceklcccc Hasta olduğum için dolaptan kelle paça çıkartıp pişirdim ve beni whatsap grubundan şikayet ettiler gerçekten soruyorum bu yemeği pişirmek yasak mı ?
Seheringo Tugceklcccc s.çmakta yasak mı gurban ? deseydin keşke. Öyle saçma şey mi olur. Evet kokuyo ama cam falan açılıp giderilir koku bir şekilde
Bircaykoyicelim Tugceklcccc Mein Gott. Bu nasıl bı saçmalık. Hergun karşı komşum domuz pişiriyor😂 Banane kime ne? Insanlar ne isterse onu pişirir..
Tugceklcccc Zlm beni şikayet eden evin kapısını penceresini havalandırmak için açıp gezmeye gitmiş döndüğünde koku olmuş
15520 Tugceklcccc ne münasebet 😂😂 ev benim ne istersem onu pişiririm ay millet iyice şaşırdı 🫣 o zaman onlarda sopam sarımsak balık yapmasın hepsi kokuyor olur mı öyle 😂😂
Tubacnr0 Tugceklcccc bu kış ayında evin kapısını penceresini açıp gitmem havandirmak için sabah yarım saat açıyorum mis gibi havalaniyor neticede istediğinizi yapabilirsiniz bu kadar şikayet edecek Bi durum yok
Zlm Tugceklcccc valla iyi cesaret bu devirde evin içinde ne pisirecegime karisamazsiniz de böyle bı hakları yok
AgentMom Tugceklcccc bizim sitenin havalandırmasını berbat yapmışlar mesela kimde ne pişiyorsa banyoda kokuyor. Ama yasak değil. Kimin evinde ne pişerse pişer sadece çok ağır kokuyor. Kusura bakma yaz geç.
tugceo92 AgentMom aynı sorun bizde de var ya banyoya yemek kokusu karışması hiç hoş olmuyor malesef :(
ppzeynep Ikicocukbiranne Öyle şey olur mu ya? Sigara da yasak olsun o zaman. Milletin içtiği sigara benim evimi de kokutuyor. Üstelik zehirli ve zararlı bir duman. Benim çocuklarımın suçu ne?
Tugceklcccc Eylul05 evet ama bende asla balık kokusu sevmiyorum ve nerdeyse her pazar balık pişiriyorlar ama ben şikayet etmiyorum🥹
Eylul05 Deletedmom_109 ıy ya domuz ne yaa bu insanlar yüzünden korona olduk ya zaten saçma sapan şeyler yiyorlar