Utkucan Gamzeliiix09 aklınızda bulunsun düşen bebek uyutulmaz en azından iki üç saat gözlemlemeniz gerekirdi uykuda birşey olursa anlamanız mümkün değil siz yine ara ara çocuğa bakın kontrol edin fazla uyku Halide düşme sonrası tehlikeli ayrıca
minikoglummmmm Gamzeliiix09 canım yüksek yerden düşmemiş endişelenme benim teyzemin bebeği bir aylıkdı kızının elinden düştü çok şükür bişey olmadı
Utkucan Gamzeliiix09 biraz böyle devam edin gözlerde kayma kusma sürekli ağlama huysuzluk sürekli uyku hali olursa mutlaka acile gidin ama
duruguzel Gamzeliiix09 düştü dediğin neresi canım. Ana kucağı ne kadar yüksek olabilir. Düşünce korkma ağlamasıyla can yanma ağlamasını anlarsın
Gamzeliiix09 duruguzel sadece düştüğü yer koltuğun ayaginxin dibiydi o da demir olduğu için çarpıp carpmadigini bilmiyorum
Annis-ogul Gamzeliiix09 o zmn bi sakıncası olacağını düşünmüyorum cnm alçakmis ama yinede tkip et sen
Utkucan Gamzeliiix09 anladım sıkıntı etmeyin zaten nerden baksanız iki saat geçti sorun yok bişey olmaz artık