Gamzeliiix09 Ana kucağında yatıyordu kemeri de bağlıydı iki dk tuvalete gittim çıkmadan ağlamaya başladı gittim bı baktım yere düşmüş nasıl çıktı onun içinden bilmiyorum doktora gitmelimiyim eşim birşey olmaz diyor ne yapacağımı şaşırdım
Annis-ogul Gamzeliiix09 cok yüksek miydi .uyutmayin kusma yada gözlerde kayma olursa hmn götürün. Ama koltuk ustundeysw hic beklemeden gidi
Karantugce Gamzeliiix09 beneğinizi gözlemleyin 50 cm den aşağı yükseklikten düşmede çok bişi olmaz haksizlik kusma uyku hali yoksa bişi yoktur merak etmeyin
yalnizkalp Gamzeliiix09 her ihtimale karsi goturun daha kucuk cunki ve gormediniz nereye vurmusmu vurmamidmi
Gamzeliiix09 Annis-ogul hayır yerdeydi koltuğa koymuyorum zaten hemen sakinleşti uyudu yoka mizmizlaniyodu
Linaduygu Gamzeliiix09 en az 2saat uyutmayın hareketlerinde fışkırır tarzda kusma hareketlerinde yavaşlık titreme sürekli uyku hali var mı gözlemleyin 48saat boyunca ama en az iki saat uyanık kalmasında fayda var
Annis-ogul Gamzeliiix09 o zmn bi sakıncası olacağını düşünmüyorum cnm alçakmis ama yinede tkip et sen
Tugcebudak20 Gamzeliiix09 uyutmayın 1-2 saat bişry olacağını zannetmiyorum benim oglum da düştü bi kaç kere öyle kaşıya düştü tabi
Gamzeliiix09 Kimeneayol yarım saat sonra uyumak istedi baktım gülüyordu hemen geçti ağlaması sonra çok mizmizlandi hemen uyudu
Utkucan Gamzeliiix09 aklınızda bulunsun düşen bebek uyutulmaz en azından iki üç saat gözlemlemeniz gerekirdi uykuda birşey olursa anlamanız mümkün değil siz yine ara ara çocuğa bakın kontrol edin fazla uyku Halide düşme sonrası tehlikeli ayrıca
Kimeneayol Gamzeliiix09 yüksek miydi düştüğü yer, kafayı çarptı mı? Yani bir de kaç saat sonra uyumak istedi. İnşallah bir şey yoktur ama 2 saat gözlemleyip uyutmamak lazım diye biliyorum
Linaduygu Gamzeliiix09 uyandırın 2saat önemli bizde yaşadık aynısını ağladı zırladı uyku saatiydi diye ama mecbur tuttuk zaten 2saatin önemide herhangi bişey olursa uyurken farkedemezsiniz
Gamzeliiix09 Kimeneayol hayır yerdeydi halının üstünde yukarı koymuyorum kesinlikle. Kanepenin ayaklarının oraya doğru düşmüş ayakları da demir olduğu için korkuyorum. Hemen sustu kafasında hafif kızarıklık vardı geçti. Yarım saat sonra uyudu