Deletedmom_35 Kullanan var mı alınmalı mı etraf mahvolur mu ? Renkler çıkıyor mu elden kıyafetten 3 saatlik indirime düşmüş hemen kapacağım yorumlara göre bekliyorum 🙆♀️
Minikkusunannesi-1 Deletedmom_35 al iyi oyalanıyolar bizde pembe var boy vermiyo süpürünce çıkıyo hemen :)
Woody Deletedmom_35 alin, saklayin Soguk kis gunlerinde ortaya çıkarın ve kahvenizi yapın, sicak sicak için 😌😀
elizabeth Deletedmom_35 hayat kurtarıcı canım kum ya 😀 az önce yaklaşık 1 saat kadar oynadı 2,5 yaşında. Biraz dağılıyor ama altında kendi kutusu var bi de örtü seriyorum ohh mis 😀
DunyamMavi Deletedmom_35 doktor annenin blogunda kendisi yapıyordu irmikli falan gıda boyası kpyuyorsu galiba bide daha doğal
Deletedmom_35 OptimusPrime trendyolda kinetik kum yazın orda kenarında 3 saatlik indirim yazıyor 105 tl 2 kg
Deletedmom_35 OptimusPrime o yüzden sordum yorumlarda yapışıyor yazan yok sanki başka bir kumda yazanlar vardı
senamiray Deletedmom_35 bizde var başka marka ele çok yapışıyor asla örtüsüz oynanmaz oyun hamuru gibi temiz değil
OptimusPrime Deletedmom_35 He anladım. Ben Hepsiburada daha aktif kullanıyorum yatan papeller oluyor ya.🤭
Deletedmom_35 OptimusPrime ay o ger satışta yatıyor mu ya nasıl oluyor ben liste oluşturdum kendi listemi eşime attım ordan aldım ürünü tebrikler listenden ürün satıldı diye mesaj geldi sonra ne oldu ? 😅
OptimusPrime Deletedmom_35 Sonra papel yatması gerekm ayrıca aldığınız her ürün epremiym iseniz de papel yatıyor. 🤭